Rastislav Búgel Hokej

Druholigisti tretí v západnej skupine: Nitra o postup proti Dolnému Kubínu

Nitra má svoje zastúpenie aj v tretej najvyššej hokejovej súťaži. Ako už tradične, aj v tejto sezóne klub spod Zobora postúpil do vyraďovacích bojov.

Ilustračný obrázok k článku Druholigisti tretí v západnej skupine: Nitra o postup proti Dolnému Kubínu
Foto: Rastislav Búgel

Klub HK Dynamax 96 Nitra ukončil základnú časť II. ligy na treťom mieste skupiny Západ. V sezóne získal 34 bodov a tak na druhé HC Bratislava stratil jediný bod. Prvým tímom sa stal celok MHK Dubnica nad Váhom s jednoznačným náskokom (44 bodov).

Nitrania si v 18 zápasoch základnej časti pripísali 10 víťazstiev, dve víťazstvá po predĺžení a 6 prehier. Bilancia strelených a inkasovaných gólov už ani viac nemôže byť vyrovnaná. Nitra strelila a aj inkasovala 78 gólov.

Najproduktívnejším hráčom Nitry počas základnej časti sa stal so 17 bodmi Tomáš Daniška (5 gólov a 12 asistencií). Najlepším strelcom v nitrianskom drese bol Ladislav Ostertág (8 gólov a 6 asistencií).

Základná časť je minulosťou a tak hokejisti HK Dynamax 96 Nitra spoznali svojho súpera v zápasoch o postup do štvrťfinále. Stretnú sa s tímom Mšk HVIEZDA Dolný Kubín. Pozrite si prehľad zápasov:

  • 28.1. o 17.30 Mšk HVIEZDA Dolný Kubín – HC DYNAMAX 96 Nitra
  • 4.2. o 20.00 HC DYNAMAX 96 Nitra – Mšk HVIEZDA Dolný Kubín
  • 5.2. o 20.00 HC DYNAMAX 96 Nitra – Mšk HVIEZDA Dolný Kubín

Vstup na domáce zápasy Nitry je bezplatný.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM