Krimi

DRÁMA v byte na Klokočine: Opitým rodičom malo VYPADNÚŤ z rúk na zem malé dieťa!

Mestská polícia zasahovala na najväčšom nitrianskom sídlisku. Spoza dverí bytu sa ozýval detský plač.

Ilustračný obrázok k článku DRÁMA v byte na Klokočine: Opitým rodičom malo VYPADNÚŤ z rúk na zem malé dieťa!
Zdroj: Dnes24.sk

V nočných hodinách sa rozozvučala linka mestskej polície. Niekto podal podnet, že v susednom vchode na Klokočine v byte na prízemí je rušený nočný pokoj.

„Oznamovateľ uviedol, že sa tam snažil vykonať pohovor, počas ktorého osobám v byte v podnapitom stave spadlo z rúk malé dieťa na zem. Túto skutočnosť videla aj domovníčka vchodu, ktorá situáciu riešila s ním,“ informuje Mestská polícia (MsP) v Nitre.

Počuli plač a tichý hlas

Na miesto okamžite vyštartovala motorizovaná hliadka. Vo vchode sa stretla s oznamovateľom aj domovníčkou. Za dverami bytu počuli plakať dieťa, no obyvatelia bytu na klopanie a výzvy nereagovali.

„Z bytu bolo počuť len občasné telefonovanie tichého ženského hlasu. Operačný príslušník na útvare mestskej polície v evidencii obyvateľstva a podľa menovky na byte vygeneroval mená pravdepodobných bývajúcich, mladý manželský pár, muž vo veku tridsať rokov, manželka dvadsaťdvaročná a ich dieťa vo veku jeden a pol roka,“ dodáva mestská polícia.

Policajtom sa podarilo cez internet zistiť telefónne číslo muža, ktorý býval v byte. Ten však hovor nedvíhal a hliadka cez dvere zvonenie jeho telefónu nepočula: „V obave o zdravie malého dieťaťa sa operačný pokúsil pravdepodobnej bývajúcej, matke dieťaťa, napísať správu na facebooku cez messenger.“

Prečítajte si tiež

Pomohli starí rodičia

Po čase už príslušníci MsP v Nitre zvažovali otvorenie bytu. Do vchodu v tom momente prišli rodičia ženy, starí rodičia plačúceho dieťaťa, ktorá býva v spomínanom byte.

„Mestskí policajti starých rodičov oslovili, vysvetlili im zistené skutočnosti i obavy o zdravie dieťaťa. Starí rodičia, bývajúci v neďalekej obci Veľký Kýr, hneď skontrolovali obyvateľov bytu, predovšetkým dieťa. V byte za vchodovými dverami na chodbe bola na zemi hodená rozbitá detská fľaša,“ opisuje udalosti mestská polícia.

Starej matke, ktorá vyhlásila, že situáciu prevzala do svojej starostlivosti, odporučili vyšetrenie dieťaťa lekárom.

„Dieťa sa zdalo byť v poriadku, nezranené, príslušníci však zdôraznili, že potenciálne hroziace vnútorné zranenia spôsobené pádom dieťaťa z rúk rodičov na dlažbu sa nedali zodpovedne a spoľahlivo vylúčiť,“ informuje nitrianska mestská polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM