Rastislav Búgel Krimi

Dráma na Klokočine: Muž (43) chcel zastreliť svoju ex

Pred jedným z panelákov na Klokočine boli jeho obyvatelia svedkami hrôzostrašného divadla. Podnapitý 43-ročný Macedónec tu totiž s pištoľou ohrozoval svoju bývalú priateľku.

Podľa informácií televízie JOJ kľačala mužova bývalá partnerka na kolenách pred vchodom do bytovky a prosila muža, aby nestrieľal. Bála sa aj o ich spoločné dieťa. Ženu mal Macedónec podľa svedkov napadnúť aj fyzicky. Ľudia okamžite zavolali políciu. Báli sa o život ženy a aj o svoje vlastné zdravie.

Keď na miesto prišli príslušníci polície, muž sa snažil pištoľ ukryť. Podľa informácií televízie JOJ mal mať muž zbraň v nelegálnej držbe od svojho brata. Polícia musela 43-ročného muža spacifikovať. Kládol odpor a bol agresívny.

**„Policajná vyšetrovateľka z Nitry začala trestné stíhanie vo veci nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami a nebezpečného vyhrážania,“ ** povedala hovorkyňa KR PZ v Nitre Božena Bruchterová. Ohrozená žena žije aj s ich spoločným dieťaťom u svojej mamy. Stará mama nechcela podguráženého muža pustiť do bytu. Keď Macedónec odchádzal, stretol pred domom svoju bývalú družku. Po hádke ju začal ohrozovať pištoľou.

Správu tv JOJ si môžete [link=http://kri­mi.noviny.sk/ci­erna-kronika/12–09–2012/drama-v-nitre-muz-43-ohrozoval-druzku-pistolou.html]poz­rieť TU![/link]

Nitra24.sk/no­viny.sk Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM