Rastislav Búgel Samospráva

Dopravné obmedzenia na sídlisku: Na Klokočine opravujú ďalšie cesty!

Vodiči by si mali dať pozor na niektorých úsekoch sídliska Klokočina. Prebiehajú tu totiž rekonštrukčné práce, ktoré spôsobujú mierne dopravné obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku Dopravné obmedzenia na sídlisku: Na Klokočine opravujú ďalšie cesty!
Foto: Rastislav Búgel

Na sídlisku Klokočina sa v týchto dňoch musia obyvatelia a návštevníci niektorých ulíc obrniť poriadnou dávkou trpezlivosti. Prebieha tu totiž rozsiahla rekonštrukcia niektorých úsekov komunikácii v obytnej zóne.

Dočkali sa

S rozbitou cestou dlhé roky bojovali aj obyvatelia Petzvalovej ulice. Konečne sa dočkali jej rozsiahlej opravy, no prinieslo to zo sebou výrazné dopravné obmedzenia. Rekonštrukcia sa týka úseku medzi Kmeťovou a Jedlíkovou ulicou. Od 2. do 10. decembra je ulica uzatvorená v čase od 7:00 do 17:00 hodiny.

Dlhý úsek

Rozsiahlou rekonštrukciou v týchto dňoch prechádza ďalšia z klokočinských ulíc. Jedná sa o dlhý úsek Novomeského. Cesta je tu opravovaná takmer v celej dĺžke od Baničovej až po Škultétyho ulicu. Na ceste stojace pracovné mechanizmy môžu spôsobiť menšie zdržanie vodičov. Výrazné nerovnosti sú označené prenosným dopravným značením. V čase od 7:00 do 17:00 hodiny je na celom úseku platný zákaz státia.

Rekonštrukcie ciest na Klokočine
10
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM