Kultúra

Dominika Titková opäť nesklamala: Nitrianska speváčka vydala novú VIANOČNÚ pesničku

K adventnému obdobiu patrí aj príjemná hudba. Naladiť vás na blížiace sa sviatky chce aj speváčka z Nitry, ktorá priniesla vianočný darček v podobe novej piesne.

Ilustračný obrázok k článku Dominika Titková opäť nesklamala: Nitrianska speváčka vydala novú VIANOČNÚ pesničku
Zdroj: YouTube.com/Dominika Titkova & friends® official

Dominika Titková je talentovaná speváčka z Nitry. V roku 2021 dokonca očarila porotu v súťaži Česko Slovensko má talent. Vo veľkolepom finále vtedy obsadila skvelé druhé miesto.

Spríjemnila čakanie na sviatky

Dominika nezaháľa a často ju môžeme vidieť na rôznych kultúrnych podujatiach a koncertoch. Nedávno sme si jej umenie mohli vychutnať aj v nitrianskom vianočnom mestečku.

Pred niekoľkými dňami sa spolu so svojou kapelou rozhodla spríjemniť adventný čas a milovníkom kvalitnej hudby priniesla novú vianočnú pieseň. Tá nesie názov „Zimný čas“.

Prečítajte si tiež

„Nový vianočný singel „ZIMNÝ ČAS“ sme upiekli ako vianočný medovník. S láskou, atmosférou čarovných Vianoc a malými metaforami o ľudskosti, ktoré nás sprevádzajú nielen na Vianoce, ale počas celého života. Avšak zimný čas má v sebe moc, kedy tieto pocity prežívame o niečo intenzívnejšie,“ prezradila na svojej stránke Dominika Titkova & Friends.

Vianoce sú o ľuďoch

Novú pieseň označili za singel „o Vianociach, kde sa to všetko netočí okolo zemiakového šalátu a stromčekov, ale o tom najcennejšom dare – láske, rodine a priateľoch.“

O text piesne sa postarala sama Dominika Titková. Klip, ktorý sa natáčal v priestoroch Súkromného konzervatória Dezidera Kardoša v Topoľčanoch, natočil Peter Bednár a vidieť v ňom môžeme tanečníkov z tanečnej školy House of Dance by Tomáš Surovec – Nová škola na starej adrese.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM