Rastislav Búgel Správy

Dobrá správa pre vodičov: Na Jesenského ulici už nápravy nezničíte!

V Nitre finišuje rekonštrukcia jednej z najviac zničených ciest. Jesenského ulica pod hradom už nápravy na autách kaziť nebude.

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa pre vodičov: Na Jesenského ulici už nápravy nezničíte!
Foto: Rastislav Búgel

Rekonštrukčné práce na Jesenského ulici pod hradom pomaly finišujú. Práce prebiehali podľa zmluvy s dodávateľom od piateho augusta. Ukončenie prác je naplánované na 30. augusta.

Nový asfalt

Cesta sa dočkala zarovnania a nového asfaltového povrchu. Práve veľké nerovnosti a zničená povrchová vrstva vozovky robili vodičom najviac vrások. „Bolo to hrozné. Mám dosť vysoké auto, no aj tak som na niektorých jamách chytil spodok,“ posťažoval sa vodič Miroslav na nedávno minulý stav cesty. Podľa jeho slov je terajší stav oveľa lepší. „I keď ešte nie sú na ceste nastriekané čiary, asfalt je kvalitnejší a nehrozia žiadne jamy,“ prezradil Miroslav.

Platba po dokončení

Jesenského ulicu, ktorá vedie od Župného námestia k mestskému parku pomaly dokončujú. Na ceste ešte chýbajú čiary. Celková investícia dosiahne 205-tisíc eur. Mesto však za cestu zaplatí až po dokončení prác.

O začatí stavebných prác na Jesenského ulici sme vás informovali v článku – August v znamení rekonštrukcií: Opravy si vyžiadajú mierne obmedzenia.

Jesenského ulica
12
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM