Tlačové správy

Dobrá správa pre dovolenkárov: S CK Happy Travel lietame aj z Piešťan! SÚŤAŽ

Cestovný ruch, si rovnako ako aj iné oblasti podnikania, vyžaduje neustály rast a zdokonaľovanie služieb. Aj preto sa rozhodla CK HappyTravel osviežiť nadchádzajúcu sezónu novinkami, ktoré ešte viac spríjemnia ich klientom čas strávený cestovaním na dovolenku, ako aj pobyt.

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa pre dovolenkárov:  S CK Happy Travel lietame aj z Piešťan! SÚŤAŽ
Zdroj: pixabay.com

Tou najväčšou novinkou, na ktorú sa klienti a obchodní partneri môžu tešiť, sú priame lety z Piešťan do Antalye.

Do pätice všetko dobré

Vzdialenosť od letiska je dôležitým faktorom, ktorý ovplyvňuje dovolenkové rozhodovanie. Cesta k letisku a čakanie v letiskovej zóne sa mnohým cestovateľom javí ako najzdĺhavejšia časť týkajúca sa dovolenky. Cestovná kancelária HappyTravel preto do svojej ponuky zájazdov doplnila ďalšie miesto odletu.

Po letisku Bratislava, Poprad, Košice, Sliač sa tak stanú Piešťany piatou odletovou stanicou na území Slovenska.

Cestovná kancelária sa snaží svojim klientom čo najviac spríjemniť dovolenku od samého začiatku, ktorý nezačína niekde inde, ako priamo na letisku.

Komfort nadovšetko

Cestovná kancelária má aj na nasledujúcu sezónu pripravenú najširšiu ponuku tureckých hotelov na slovenskom trhu.

Zavedením nového odletového miesta by rada ešte viac posilnila záujem o túto obľúbenú destináciu. Poslúžiť tomu má aj viacero benefitov, ktoré budú na letisku Piešťany k dispozícii výhradne pre klientov HappyTravel.

K ním sa vyjadril aj samotný Managing director cestovnej kancelárie Roman Berkes: „Od letiska máme sľúbené viaceré výhody, ako napríklad parkovanie pri letisku zdarma a taktiež all inclusive začína už priamo na letisku v odletovej zóne, kde budú mať naši klienti k dispozícii nealko nápoje zdarma.

Ďalším benefitom, v porovnaní s inými letiskami, je určite skrátenie dĺžky cestovania klientov z okolia mesta Piešťany, ale aj iných okresných miest.

Na letisku budú cestujúci vybavení rýchlejšie ako na letisku v hlavnom meste a navyše, ak si aktuálne klienti zakúpia zájazd do Turecka s odletom z Piešťan, budú automaticky zaradení do žrebovania o dovolenku v luxusnom hoteli Delphin Palace v Turecku a darčekové balíčky.

Viac o súťaži TU!

Víťaza kancelária oznámi 31. marca, čo je aj dátum, do kedy sa môžete kúpou zájazdu zaradiť do žrebovania.

Odletový deň je na letisku Piešťany zarezervovaný na nedeľu, kedy sa bude lietať do tureckej Antalye.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM