Hokej

Do Nitry sa vracia Samuel Buček: Myslím si, že mám čo klubu dať a vrátiť!

Pod Zobor sa vracia odchovanec nitrianskeho hokeja. Reč je o útočníkovi Samuelovi Bučekovi.

Ilustračný obrázok k článku Do Nitry sa vracia Samuel Buček: Myslím si, že mám čo klubu dať a vrátiť!
Zdroj: Rastislav Búgel

22-ročný útočník Samuel Buček sa v uplynulej sezóne rozhodol pre pôsobenie v bratislavskom Slovane. Jeho kroky smerujú späť do Nitry.

„Po ročnom pôsobení v Slovane Bratislava sa do známeho prostredia vracia náš odchovanec Samuel Buček. V minulej sezóne ho v hlavnom meste brzdili zranenia a spolu odohral iba 18 stretnutí," informuje HK Nitra.

Buček v minulosti nastúpil za Nitru v 143 zápasoch s bilanciou 55 gólov a 42 asistencií.

„Sme radi, že Samo bude opäť súčasťou nášho mužstva. Vytiahli sme ho už v roku 2015, vtedy ešte len ako 16-ročného do A-tímu a postupne sa vypracoval na lídra. Mrzelo nás, že vlani nezostal v Nitre, ale to už je za nami. Veríme, že sa k tomu rovnako postavia aj fanúšikovia a Samo nadviaže na svoje výkony v drese rodnej Nitry. Sme presvedčení, že má predpoklady patriť k najlepším hráčom v lige,“ povedal pre klubový web prezident Miroslav Kováčik.

Prečítajte si tiež

A ako zhodnotil svoj príchod samotný Samuel Buček?

"Myslím si, že mám čo klubu dať a vrátiť. Som tu v domácom prostredí, v ktorom som hrával od malička a vždy sa sem rád vrátim. Je to trochu nostalgia, keď sa vrátite do známeho prostredia. Už sa neviem dočkať sezóny, pretože som bol dlho zranený a hlad po hokeji je u mňa enormný. Dúfam, že pomôžem klubu k dobrým výsledkom a urobíme nejaký dobrý úspech,“ povedal šikovný hokejista.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Viac správ zo športu

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM