Rastislav Búgel Krimi

Dezorientovaný starček (82) na Štúrovej: Nevedel, kde je, na ulici bol len v plienkach a tričku!

Mestská polícia v Nitre riešila počas uplynulého týždňa ďalší kuriózny prípad. V uliciach nášho mesta sa pohyboval dezorientovaný pán (82) odetý len v plienkach pre dospelých.

Ilustračný obrázok k článku Dezorientovaný starček (82) na Štúrovej: Nevedel, kde je, na ulici bol len v plienkach a tričku!
Zdroj: Dnes24.sk

Vo večerných hodinách prijal príslušník na operačnom pracovisku oznam od občana o staršom dezorientovanom pánovi. „Po príchode na miesto mestskí policajti zbadali staršieho pána, ktorý sa pohyboval na Štúrovej ulici iba v krátkom tričku, v plienkach pre dospelých a s palicou v ruke,“ informuje MsP v Nitre. Starší pán bol poriadne dezorientovaný. Hliadke nevedel povedať, ako sa na miesto dostal, ani kde presne býva. „Opakoval len, že niekde spadol, udrel sa a precitol až na Štúrovej ulici,“ informuje MsP.

Iné miesto bydliska

Mestskí policajti sa od 82-ročného pána snažili zistiť jeho meno a cez operačné stredisko aj miesto bydliska. „Po krátkom vysvetľovaní a overovaní všetky potrebné údaje príslušníci zistili a nedostatočne oblečeného a dezorientovaného pána dopravili k bydlisku,“ informuje MsP v Nitre. To bolo nakoniec úplne iné, ako pôvodne opakovane uvádzal.

Manželka spala

„Po príchode sa snažili nakontaktovať na manželku nájdeného pána, tá však na opakované zvonenia neotvárala dvere bytu,“ informuje MsP. Policajti nezaháľali a na zhoršujúci sa stav starého pána zareagovali privolaním rýchlej lekárskej pomoci. Lekár mal po príchodie podozrenie na mozgovú príhodu, preto starého pána previezli do nemocnice. „Počas ošetrovania manželka nájdeného pána otvorila dvere bytu a na vysvetlenie povedala, že spala,“ informuje MsP v Nitre.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM