Tlačové správy

Deň otvorených dverí v Pivovare Hurbanovo: Zábava, pivo a nezabudnuteľné zážitky!

Nepremeškajte jedinečnú príležitosť a príďte 24. júna od 9:30 do 16:30 nahliadnuť za brány hurbanovského pivovaru. Čaká na vás skvelý program plný zábavy a potešenia. Navyše vstup na Deň otvorených dverí v Pivovare Hurbanovo je úplne zadarmo!

Ilustračný obrázok k článku Deň otvorených dverí v Pivovare Hurbanovo: Zábava, pivo a nezabudnuteľné zážitky!
Zdroj: Heineken

Pripravte sa na skvelé vystúpenia a aktivity, ktoré potešia nielen veľkých, ale aj malých návštevníkov. Deň otvorených dverí v Pivovare Hurbanovo je plný zábavy, ktorá osloví celú rodinu. Od talentovaných umelcov až po rôznorodé aktivity, každý návštevník si príde na svoje a nájde niečo, čo ho nadchne.

Nezabudnuteľný program na hlavnom pódiu

Počas celého dňa vás na pódiu všetkými podujatiami a aktivitami bude sprevádzať šarmantný moderátor Tomaggio. Nech už prídete sami, so svojou rodinou či priateľmi, pripravte sa na úžasné vystúpenia a aktivity, ktoré vás zaručene zabavia a pobavia.

Ak milujete hudbu a rytmus, určite si na úvod dňa nenechajte ujsť bubnový workshop so skúseným inštruktorom, ktorý vás naučí základy bubnovania a zažijete skutočnú rytmickú atmosféru. Pre milovníkov tanca si pivovar pripravil špeciálnu tanečnú show StrickeMan s talentovaným tanečníkom Laci Strikom, ktorý vás svojím vystúpením dobije tou správnou energiou. A na záver sa môžete nechať uniesť skvelou živou hudbou kapely Bystrík Banda, ktorá vás zabaví a dostane do tanca.

Na všetkých návštevníkov čaká aj bohatý sprievodný program

Hurbanovská pivná cesta vás prevedie pivovarom, aby ste sa dozvedeli viac o procese výroby piva. Prvý vstup je o 9:45 a ďalšie vstupy budú každých 15 minút. Posledná možnosť vstupu je o 15:30. Degustácie piva – Načapuj si svoj krígeľ – vás zavedie do pivného baru Zlatý pub schovaného v útrobách pivovaru. Prvý vstup o 11:00, ďalšie o 13:00 a 14:00, posledný o 15:00.

Pouličná estráda MORKADELLA vás rozosmeje svojím nezabudnuteľným vystúpením, vďaka čomu zažijete nefalšovanú zábavu a radostnú atmosféru. Súťaživé typy si prídu na svoje počas pivného kvízu, kde si môžu otestovať svoje vedomosti o pive a ešte omnoho viac. Ak ste nadšený milovník piva, ale nie ste až tak súťaživý, tak degustácia piva je pre vás to pravé. Degustácia je neodmysliteľnou súčasťou návštevy pivovaru, preto si ju nenechajte ujsť a ochutnajte rôzne druhy piva a objavte ich vône a chute.

Spomienky na tento programom nabitý deň si spolu s priateľmi a rodinou môžete vytvoriť v pútavej fotobúdke.

Auto pokojne nechajte doma a využite mestský vláčik, ktorý bude zabezpečovať prepravu z mestských častí. Výjazdy budú o 11:00, 12:00, 13:00 a 14:00 hodine. Následne , od 14:00 do 17:00 hodiny bude vláčik jazdiť na trase pivovar-mesto-štadión.

Nezabudli sme ani na tých najmenších

Pre deti si hurbanovský pivovar pripravil špeciálny program, kde si budú môcť užiť cukrovú vatu s hercom VATA TATA, kúzelníka Ivana a predstavenia Divadla Z KUFRA VON. Navyše pre deti je pripravené maľovanie na tvár, kde si budú môcť vybrať zo širokej škály motívov, a tak sa premeniť na akékoľvek zvieratko či obľúbenú postavu.

Zaznačte si do diára a príďte si s rodinou a priateľmi užiť nezabudnuteľný Deň otvorených dverí v Pivovare Hurbanovo 24. júna od 9:30 do 16:30 na adrese Novozámocká 2, Hurbanovo. Zažite skvelý deň plný zábavy, piva a radosti!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Heineken
Zdroj: Heineken
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM