Kultúra

Deň detí v Arboréte Mlyňany? Program je už známy, pozrite si ho...

Rok ubehol ako voda a čoskoro tu opäť máme sviatok našich najmenších. Deň detí bude už tradične poriadne oslávený i v Arboréte Mlyňany. Pozrite si program.

Ilustračný obrázok k článku Deň detí v Arboréte Mlyňany? Program je už známy, pozrite si ho...
Zdroj: TASR

Deň detí sa síce oslavuje prvého júna, no v Arboréte Mlyňany si sviatok našich najmenších užijeme o trošku skôr, konkrétne v nedeľu 27. mája. Začiatok programu je naplánovaný na desiatu hodinu doobeda a celá akcia potrvá do šestnástej hodiny. A čo nás všetko čaká?

Ako prvé sa predstaví Maňaská muzika. Po nich vystúpia Zlatňanka a Základná umelecká škola Zlaté Moravce. Chýbať nebudú policajti s ukážkami svojej práce, ich kynológovia, hasiči a sokoliari.

„Pekným spestrením podujatia budú dve výstavy, inštalované v priestoroch kaštieľa, konkrétne Výstava krojovaných bábik – Mária Pekárová a Výstava obrazov a bytových doplnkov z recyklovaného dreva – Marián Lavo. Návštevníci si môžu prezrieť ukážku zbraní a výstroje Československej ľudovej armády a modelov bojovej techniky. Okrem pestrého programu budú mať deti možnosť vozenia na koníkoch,“ informuje arborétum.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM