Rastislav Búgel Futbal

Ďalšie zaváhanie futbalistov: Hippových zverencov zostrelilo žilinské „béčko“ !

Nitrianski futbalisti vycestovali počas tretieho kola DOXXbet ligy na trávnik žilinského béčka. FC Nitra zápas nezvládlo.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie zaváhanie futbalistov: Hippových zverencov zostrelilo žilinské „béčko“ !
Foto: Rastislav Búgel

Po domácej prehre so Sereďou išli zverenci trénera Hippa na zápas s béčkom Žiliny s jasným cieľom. Stretnutie tretieho kola druhej najvyššej futbalovej súťaže však Nitre vôbec nevyšlo.

Oba tímy mali pred tretím kolom na svojom konte jednu výhru a jednu prehru. Aj tak však boli miernym favoritom nitrianski futbalisti. V 12.minúte sa po Hrbekovom kúsku rozvlnila sieť Nitry. Gól však pre ofsajd neplatil. Od tohto momentu boli žilinskí futbalisti aktívnejší, mali viac z hry. V 21.minúte sa Nitra mohla dostať po chybe domáceho obrancu do vedenia, no Lé Giang bol pozorný. Žilina sa dostala do vedenia v 34.minúte, keď strelou zo šestnástky strelil prvý gól zápasu Dávid Kuric (1:0). Záver druhého polčasu bol pre Nitru ako zo zlého sna. O štyri minúty neskôr vyťahoval Stránsky druhú loptu spoza svojho chrbta po centri Ďungela (2:0).

Do druhého polčasu nastúpili nitrianski futbalisti s chuťou po zmene nepriaznivého stavu. To sa podarilo v 63.minúte, keď po brejku znižoval na rozdiel jediného gólu Henrich Benčík. Do konca zápasu ostávalo veľa času. Nitra tak mohla pomýšľať na bodový zisk. Na 3:1 však zvýšil Guba a bolo rozhodnuté. Favorizovaná Nitra si v zápase na tráve žilinského béčka neporadila a domov odchádza po dvojgólovej prehre.

MŠK Žilina „B“ – FC Nitra 3:1 (2:0)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM