Rastislav Búgel Krimi

Ďalší ŠKANDÁL Andreja Danka? V deň atentátu na Fica mal mať POTÝČKU na čerpacej stanici!

Incident na čerpacej stanici, do ktorého mal byť zapojený Andrej Danko, eviduje aj polícia.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší ŠKANDÁL Andreja Danka? V deň atentátu na Fica mal mať POTÝČKU na čerpacej stanici!
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky , TASR/Jakub Kotian , Unsplash.com

V deň, keď bol spáchaný atentát na premiéra Roberta Fica, sa mal Andrej Danko stať účastníkom konfliktu na čerpacej stanici neďaleko Nitry pri obci Pohranice. Situácia sa mala udiať vo večerných hodinách.

Čo sa malo stať?

„Podľa svedkov opitý vyrazil veci z ruky mužovi, ktorý tam stál. “Čo čumíš” provokuje Danko a o chvíľu mobil a cukríky letia vzduchom. Ochranka okolo, upokojovala situáciu. Nie, dotyčný pán neoslovoval proaktívne Andreja Danka, čakal na rade k pokladni. Prišiel Andrej Danko, ako veľká voda a mal pocit, že môže všetko. Videli to predavačky, boli privolaní policajti, na pumpe sú kamery,“ napísal na sociálnej sieti podpredseda Demokratov Juraj Šeliga.

Čo na to Danko a SNS?

K situácii sa vyjadrila aj hovorkyňa strany SNS. „Jediné, čo sa odohralo a takých konfliktov bolo v ten deň viacej, že pri návrate z Banskej Bystrice z operácie predsedu vlády, išiel predseda SNS na WC A ODZADU NAŇHO slovne reagoval neznámy človek, návštevník pumpy. Ten sa otočil a dal mu najavo, že si neželá byť obťažovaný. Žiadna ochranka ani nikto iný nemuseli zasahovať. Trvalo to pár sekúnd bez akýchkoľvek dôsledkov a konfliktov,“ uviedla pre portál Pluska.sk.

„Je to celé hlúposť, bola to 3-sekundová slovná hádka. Daný muž ma slovne urážal, ale už sa mi ospravedlnil,“ povedal pre Topky.sk šéf národniarov Andrej Danko.

Incident vyšetruje polícia

Nech už sa na čerpacej stanici stalo čokoľvek, vyšetruje to už aj polícia.

"Uvedenú udalosť zo dňa 15.5.2024, ku ktorej došlo na čerpacej stanici na R1 smer Trnava, evidujeme ako podozrenie zo spáchania priestupku proti občianskemu spolunažívaniu podľa § 49 ods. 1 písm. d) zákona č. 372/1990 o priestupkoch v znení neskorších predpisov. Vo veci je momentálne vykonávané objasňovanie, preto nie je možné v tejto chvíli poskytnúť bližšie informácie,“ povedala pre Dnes24 policajná hovorkyňa Viktória Borloková.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM