Krimi

Ďalší incident na Mostnej: Čecha vytiahol na ulicu, BIL ho aj na zemi

Policajti na známej nitrianskej ulici ratovali krvácajúceho muža. Ošetriť ho museli v nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší incident na Mostnej: Čecha vytiahol na ulicu, BIL ho aj na zemi
Zdroj: Dnes24.sk

Dve hodiny po polnoci si operátor kamerového systému všimol bitku na Mostnej ulici. Pred jednou z prevádzok vytiahol jeden muž druhého na ulicu tak, že ho za ruky ťahal po zemi.

Bil ho aj na zemi

„Podozrivý muž sa vracal naspäť do prevádzky, keď však zbadal, že poškodený vstal, vyšiel za ním, zhodil ho na zem, niekoľkokrát ho na zemi kopol a udrel a následne sa vrátil späť do podniku. V tom čase sa už na miesto presúvali na pešo dve neďaleké hliadky mestskej polície, jedna hliadka policajného zboru a vozidlom ďalšia motorizovaná hliadka mestskej polície,“ informuje Mestská polícia (MsP) v Nitre.

Na mieste zistili, že napadnutý je 51-ročný Čech, ktorý po príchode polície stále krvácal zo zranení. Jeden z policajtov okamžite zranenému poskytol prvú pomoc a zabezpečil jeho ošetrenie lekárom.

Prečítajte si tiež

Kto ho napadol?

„Poškodený spoločne s dvomi prítomnými svedkami mestským policajtom uviedli, že útočníkom mal byť „vyhadzovač“ z prevádzky,“ prezradila MsP v Nitre.

Privolaná sanitka muža previezla na vyšetrenie do nemocnice.

„Na pokyn príslušníka policajného zboru, ktorý si prípad prevzal, sa neskôr poškodený presunul na obvodné oddelenie PZ SR Západ, kde podal trestné oznámenie na podozrivého útočníka. Toho sa na mieste nepodarilo nájsť, pravdepodobne sa mu podarilo, podľa záznamu z kamier, opustiť miesto činu už na začiatku pri poskytovaní prvej pomoci zranenému a úvodnom objasňovaní skutku,“ dodala mestská polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM