Rôzne

Čo prinesú Nitrianske univerzitné dni? Lákajú na PartyBus aj hudobný FESTIVAL na námestí

Nitru čakajú tri týždne plné zábavy. Nitrianske univerzitné dní prinesú bohatý program, v ktorom si vyberie naozaj každý.

Ilustračný obrázok k článku Čo prinesú Nitrianske univerzitné dni? Lákajú na PartyBus aj hudobný FESTIVAL na námestí
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

UKF v Nitre organizuje 21. ročník Nitrianskych univerzitných dní. Obľúbené vedecko-odborné, kultúrne a športové podujatia sa konajú koncom apríla a začiatkom mája v uliciach mesta.

Tri týždne plné aktivít

„Od 18. apríla do 9. mája 2023 si tak záujemcovia nielen z radov študentov budú môcť vybrať z 25 podujatí, medzi ktorými nechýbajú každoročné „stálice“, ale ani úplné novinky,“ informuje UKF v Nitre.

Program otvorí 18. apríla podujatie Univerzitná infraštruktúra. Ďalšie tri týždne prinesú aj poriadnu dávku športu, kreativity a hlavne zábavy.

Pre každého niečo

„Pondelky môžete tráviť s kamarátmi a užiť si filmový večer v Jarnom kine, umelecky sa zviditeľniť v medzinárodnej súťaži Gaudete musici!. Pre horkokrvných jedincov sú pripravené Dni hispánskej kultúry, alebo príďte povzbudiť futbalistov pri zápasoch v malom futbale. Dobrodruhov zaujme večerný kvíz s opekačkou či výstup na Zobor,“ dodáva UKF v Nitre.

Tešiť sa môžeme aj na podujatia zamerané na zdravie, vzdelávanie, športové aktivity a súťaže: „ŠPUKFEST do mesta opäť prinesie jedinečnú atmosféru živých koncertov, a to s interpretmi ako Virvar, DJ Spirit, Malalata, GLEB.“

Aký program nás čaká počas Nitrianskych univerzitných dní? Dozviete sa to na ďalšej strane!

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM