Správy

Chcete zarobiť MINIMÁLNE 1 300 eur? Mesto Nitra hľadá DVOCH nových kolegov

Ak sa obzeráte po novej práci, ste na správnej adrese. Mesto Nitra zverejnilo najnovšie výberové konania.

Ilustračný obrázok k článku Chcete zarobiť MINIMÁLNE 1 300 eur? Mesto Nitra hľadá DVOCH nových kolegov
Zdroj: Pexels.com

Mesto Nitra na svojom webe zverejnilo dve výberové konania. V prvom z nich potrebuje obsadiť pozíciu referenta pre majetkoprávne usporiadanie stavieb v odbore investičnej výstavby a rozvoja.

Jeho pracovnou náplňou bude napríklad vykonávanie úkonov s riadnym hospodárením s hnuteľným a nehnuteľným majetkom, spolupráca pri rozhodovaní o majetku mesta, príprava materiálov pre pracovné rokovania, zabezpečovanie podkladov k uzatvoreniu rôznych zmlúv a podobne.

Ďalšie výberové konanie

Druhou pracovnou ponukou je pozícia referenta pre prípravu stavieb, ktorý sa podľa mesta „podieľa na investičnej činnosti pri príprave stavieb. Zabezpečuje predprojektovú prípravu stavieb realizovaných mestom. Dohliada na dodržiavanie podmienok stavebných povolení a opatrení štátneho stavebného dohľadu po dobu realizácie stavby. Sleduje systematické doplňovanie dokumentácie, podľa ktorej sa stavba realizuje a evidenciu dokumentácie dokončených častí stavby. Spolupracuje pri tvorbe zmluvy o dielo s budúcim dodávateľom.“

Prečítajte si tiež

Platové podmienky

V oboch prípadoch sa vyžaduje vzdelanie stavebného zamerania a odborné znalosti v oblasti ekonomiky stavebníctva a procesu výstavby a ide o stopercentný pracovný úväzok.

V prípade referenta pre majetkoprávne usporiadanie stavieb je termín nástupu 1. mája, pri pozícii referent pre prípravu stavieb bol termín stanovaný na 15. mája.

Ponúkaný plat je zhodný pre obe pracovné pozície. „Mzdové ohodnotenie: minimálna suma základnej zložky mzdy predstavuje: 1 304 eur môže sa zvýšiť v závislosti od kvalifikácie a skúseností uchádzača, odmeny v súlade s Poriadkom odmeňovania zamestnancov Mesta Nitra a platnou Kolektívnou zmluvou,“ informovalo mesto Nitra.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM