Správy

Chcete zarábať viac ako 1 300 eur? Mesto hľadá možno práve vás!

Mesto Nitra hľadá nového kolegu do svojho tímu. Pozrite si, aké podmienky musíte splniť.

Ilustračný obrázok k článku Chcete zarábať viac ako 1 300 eur? Mesto hľadá možno práve vás!
Zdroj: Dnes24.sk , Pexels.com

Mesto Nitra na svojom webe zverejnilo novú pracovnú ponuku. Hľadá referenta pre verejné obstarávanie.

Na toto sa pripravte

Ak vás ponuka zaujala, pripravte sa na koordináciu a realizáciu postupov verejného obstarávania tovarov, služieb a stavebných prác. Rovnako bude vašou pracovnou náplňou príprava podkladov a dokumentácií, komunikácia so záujemcami a uchádzačmi, spolupráca s kontrolnými orgánmi, riešenie žiadostí o nápravu, práca s elektronickými prostriedkami JOSEPHINE, EKS, EVO a iné.

Požadované je úplné stredné odborné vzdelanie, nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie a vysokoškolské vzdelanie I. stupňa.

Chýbať by vám nemala bezúhonnosť, prax 2 roky vo verejnom obstarávaní, znalosť právnych predpisov, samostatnosť, koncepčné myslenie a spoľahlivosť. Samozrejmosťou je kultivovaný prejav, počítačová gramotnosť, zodpovedný prístup a schopnosť analyzovania a riešenia problémov.

Prečítajte si tiež

Aký ponúkajú plat?

Miestom výkonu práce bude mestský úrad, pričom ide o plný pracovný úväzok.

„Mzdové ohodnotenie: minimálna suma základnej zložky mzdy predstavuje 1 333 eur, v závislosti od kvalifikácie a skúseností uchádzača, odmeny v súlade s Poriadkom odmeňovania zamestnancov Mesta Nitra a platnou Kolektívnou zmluvou,“ informuje mesto Nitra.

Ak máte o pracovnú pozíciu záujem, nemali by ste zmeškať termín na doručenie prihlášky. Ten bol stanovený na 17. februára. Zoznam požadovaných dokladov a viac informácií nájdete na webe mesta po kliknutí na TENTO odkaz.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM