Správy

Chcete zarábať až 1 500 eur? Mesto Nitra potrebuje obsadiť TRI pracovné pozície

Ak sa obzeráte po novej práci, ste na správnej adrese. Vedenie mesta Nitra ponúka niekoľko zaujímavých pozícií.

Ilustračný obrázok k článku Chcete zarábať až 1 500 eur? Mesto Nitra potrebuje obsadiť TRI pracovné pozície
Zdroj: Dnes24.sk , Unsplash.com

Mesto Nitra na svojom webe zverejnilo tri aktuálne pracovné ponuky. Výberové konanie vyhlásilo na pozíciu referent pre prevádzku v Turistickom informačnom centre Nitra, referent pre verejné obstarávanie a referent energetik

Práca v turistickom centre

Referent pre prevádzku v TIC Nitra bude pracovať priamo v prevádzke Turistického informačného centra. Bude vyhľadávať aktuálne informácie o dianí v meste a regióne, koordinovať prácu externých zamestnancov, predávať tovar, či zúčastňovať sa na akciách.

Ide o plný pracovný úväzok na dobu určitú počas zastupovania. Vyžaduje sa vzdelanie v odbore cestovného ruchu. Čas na podanie prihlášky je do 29. júna: „Minimálna suma základnej zložky mzdy predstavuje 1 139 eur.“

Pozícia pri práci s energiami

Referent energetik v odbore majetku Mestského úradu v Nitre bude napríklad vyhodnocovať energetickú náročnosť mestských budov, realizovať a navrhovať úsporné opatrenia, spracovávať plán úspory energie, zabezpečovať výborný technický stav všetkých energetických zariadení a iné.

V tomto prípade ide o plný pracovný úväzok. Výhodou je vzdelanie v odbore energetiky. Čas na podávanie prihlášok je do 12. júla a minimálna suma zmluvnej mzdy predstavuje 1 339 eur.

Verejné obstarávania

Poslednou zverejnenou ponukou je práca referenta pre verejné obstarávanie. Úspešného uchádzača čaká všetka administratíva spojená s verejným obstarávaním. Ide o plný pracovný úväzok, pričom predpokladaný nástup je 1. augusta prípadne dohodou.

Vyžaduje sa štvorročná prax v oblasti verejného obstarávania. Čas na podávanie prihlášok je do 6. júla. A aké je mzdové ohodnotenie? „Minimálna suma základnej zložky mzdy predstavuje 1 500 eur,“ píše sa v informáciách o pracovnom mieste.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM