Tlačové správy

Chcete sa zbaviť prebytočných kíl a ešte aj vyhrať? SÚŤAŽ o atraktívne ceny pre Nitru a okolie

Zrejme nikto nie úplne spokojný so svojou postavou. Vraj sa dá vždy čosi doladiť. Máme pre vás exkluzívnu súťaž. Otázka je jednoduchá a môžete vyhrať hneď dvakrát.

Ilustračný obrázok k článku Chcete sa zbaviť prebytočných kíl a ešte aj vyhrať? SÚŤAŽ o atraktívne ceny pre Nitru a okolie
Zdroj: NATURHOUSE

Kto z nás pri pohľade do zrkadla môže s istotou prehlásiť, že je so svojou postavou spokojný? Niekde by sa mohlo ubrať, inde zase pridať. Viniť pritom môžeme len samých seba a náš životný štýl, ktorý má často od prívlastku „zdravý“ veľmi ďaleko.

Overený postup

Nezúfajte! Slabou útechou nám môže byť fakt, že s nadváhou a obezitou bojuje celý vyspelý svet. Preto sa napríklad v Španielsku v 90. rokoch min. stor. začala rozvíjať sieť výživových poradní NATUR HOUSE, ktorých prevratná myšlienka spočíva v „Novej výchove vo výžive“.

Do dnešného dňa s nadváhou skoncovalo v 40 krajinách viac než 4.000.000 ľudí.

Túto možnosť majú aj obyvatelia Nitry a okolia. „Našich klientov nenútime držať žiadne drastické diéty ani užívať zázračné pilulky. Naopak, učíme ich vyváženému stravovaniu. Pri dodržiavaní našich zásad sa klienti cítia lepšie už po 1. týždni."

Aj v Nitre

Pobočku NATUR HOUSE už nájdete aj v Nitre. Za dva roky už odborní pracovníci z tejto pobočky pomohli približne 350 klientom nielen schudnúť, ale si aj svoju novú váhu udržať.

A práve tejto pobočky sa týka aj naša súťaž.

O čo sa hrá?

  • 1. cena – úvodná konzultácia v NATUR HOUSE v hodnote 50 eur (zahrňuje konzultáciu, jedálniček, meranie a váženie, exkluzívne produkty na prírodnej báze)
  • 2. cena – balíček ,,Už nemaškrtím" v hodnote 35 eur ( zahrňuje jedálniček na tri týždne a exkluzívne produkty na prírodnej báze)

Súťaž bude trvať od 6.9.2021, do 12.9.2021, výhercov vyžrebujeme v pondelok, 13.9.2021 o 14­.00 hod. Kontaktovaní budú v ten istý deň.

Súťažná otázka je veľmi jednoduchá: Kde v Nitre sa nachádza pobočka NATUR HOUSE?

Správnu odpoveď nájdete aj TU.

Odpoveď posielajte na na sutaz@dnes24.sk najneskôr do 12. septembra.

Viac o produktoch a filozofii NATUR HOUSE.

Štatút súťaže.

V galérii nájdete ceny, o ktoré sa hrá.

Súťaž s NATURE HOUSE
2
Galéria
Zdroj: NATURHOUSE
Zdroj: NATURHOUSE
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM