Správy

Chcete pracovať na nitrianskom Agrokomplexe? Hľadajú obchodného manažéra!

Nitriansky Agrokomplex zverejnil ponuku práce. Miesto je vhodné aj pre absolventa. Aké sú podmienky a plat?

Ilustračný obrázok k článku Chcete pracovať na nitrianskom Agrokomplexe? Hľadajú obchodného manažéra!
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Agrokomplex hľadá zamestnanca na pozíciu obchodný manažér. Základná zložka mzdy v hrubom predstavuje sumu 1 100 eur za mesiac. Dátum nástupu je 1. mája. Ponuku práce zverejnilo výstavisko na svojom webe.

Náplň práce

Náplňou práce obchodného manažéra bude tvorba individuálnej stratégie vystavovateľa, akvizícia domácich a zahraničných vystavovateľov, zobchodovanie obchodných prípadov a príprava cenových kalkulácií, zadávanie realizácií, expozícií s komplexnými službami a požiadavkami do výroby, príprava a organizácia veľtrhov, výstav a podujatí, organizácia sprievodných podujatí, výstav a veľtrhov.

Prečítajte si tiež

Aké musíte mať vzdelanie?

Na danú pozíciu nemusíte mať vysokú školu. Postačí aj úplné stredné odborné vzdelanie, úplné stredné všeobecné vzdelanie (gymnázium), alebo vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa či vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa

Potrebná je však aspoň dvojročná prax.

Okrem toho výstavisko požaduje aj znalosť nemeckého a anglického jazyka na pokročilej úrovni. Vyžaduje sa aj kultivovaný písomný prejav, komunikácia (jednanie s ľuďmi), kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa, samostatnosť, tímová práca a tvorivosť.

Uchádzač musí mať vodičské oprávnenie skupiny B. Na výkon práce bude tiež potrebovať PC zručnosti. Ovládať by ste mali Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Excel a Microsoft Powerpoint. Pracovné miesto vhodné aj pre absolventa.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM