Tlačové správy

Centropodujatia v plnom prúde: TOP akcie, na ktorých by ste nemali chýbať

September a október v OC Centro Nitra je plný zábavných podujatí. Príde aj Matej Tóth, Tomi Kid či Itcho Pčelár. Na svoje si prídu malí aj veľkí. Viac po kliknutí...

Ilustračný obrázok k článku Centropodujatia v plnom prúde: TOP akcie, na ktorých by ste nemali chýbať
Zdroj: Centro Nitra

September

17. 9. 15.00 – 16.00 hod. Viktorov koncert pre deti
Známy detský pesničkár Viktor Guľváš prinesie sériu známych výchovno-vzdelávacích pesničiek zábavnou formou. Nenechajte si ujsť parádny pesničkový detský svet.

23. – 24. 9. 10.00 – 18.00 hod. Biela Pastelka s Matejom Tóthom
Verejná zbierka na pomoc nevidiacim a slabozrakým, Rekord v chôdzi s bielou palicou a olympijský víťaz Matej Tóth. To všetko nájdete v Centre od 10.00 – 18.00 hod.

Október

1. – 29. 10. Nákupobranie
Počas celého októbra môžete za nákupy v módnych obchodoch súťažiť o fantastické ceny a hlavnú výhru – nákupy so stylistom. Navyše prvých 1 000 zákazníkov získa štýlovú módnu tašku. októbrové nákupobranie vyvrcholí 29.10. na Dámskej jazde.

8. 10. od 14.00 – 19.00 hod. Festival zabudnutých remesiel
Vyskúšať si remeslá našich predkov budete môcť počas remeselného festivalu od 14.00 – 19.00 hod. Každý zapojený získa originálny certifikát remeselníka a vyskúša si povolania ako hrnčiar, brašniar, tesár, hračkárik, krajčír a obuvník.

13. 10. od 16.00 – 18.00 hod. Verejný tréning Tomiho Kida
Tomáš Kovács prezývaný Tomi „Kid“ Kovács je slovenský profesionálny boxer v poloťažkej váhe. Majster sveta WBF, Majster Európy WBO a držiteľ ďalších 6 medzinárodných titulov. Na konte má 27 víťazstiev, z toho 16 K.O. a 2 prehry.
Jeho verejný tréning sa uskutoční 13. 10. o 16.00 hod. v Centro Nitra, ešte pred očakávaným súbojom s rivalom Giorgi Beroshvilim, ktorý si môžete vychutnať ako vyvrcholenie Topgame boxing night 15.10. v mestskej športovej hale Nitra.

29.10. od 15.00 – 19.00 hod. Dámska jazda
Milé dámy pripravili sme pre vás nezabudnuteľný zážitok v podobe špeciálneho podujatia len a len pre vás! Módna show, koncert Itcha Pčelára, všetky dámske služby zdarma, šampanské ako pozornosť a množstvo darčekov a zliav! Navyše môžete priniesť aj svoje ratolesti, o ktoré sa postaráme v detskom kútiku, kde si môžu pozrieť divadelné predstavenie, zahrať sa s rovesníkmi alebo nechať sa pomaľovať na tvár. Vy si zatiaľ užijete nerušené chvíle a zasúťažíte o fantastické módne vychytávky. Súčasťou podujatia je žrebovanie októbrového nákupobrania a možnosť vyhrať hlavnú cenu nákupy so stylistom.

Viac informácií nájdete na www.centronitra.sk a na Faceboooku.

Centropodujatia v plnom prúde. September a október v znamení skvelých akcií
6
Galéria
Zdroj: Centro Nitra
Zdroj: Centro Nitra
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM