Nikoleta Kováčová Rôzne Správy

Blížia sa DUŠIČKY: MHD v Nitre pridáva linku na CINTORÍN

Na očakávanú zvýšenú návštevnosť na Novom cintoríne v Nitre reaguje mestský dopravca.

Ilustračný obrázok k článku Blížia sa DUŠIČKY: MHD v Nitre pridáva linku na CINTORÍN
Zdroj: Dnes24.sk

Sviatok všetkých svätých znamená nielen spomienku na našich blízkych, ktorí už nie sú medzi nami, ale aj zvýšenú návštevnosť miest ich posledného odpočinku. Na túto skutočnosť myslela už v predstihu spoločnosť Transdev a v Nitre vysiela v dňoch 1. až 3. novembra 2024 na cesty špeciálnu linku.

Dva spoje od piatku do nedele

„Z dôvodu očakávanej zvýšenej návštevnosti Nového cintorína bude premávať posilová linka P15 na trase CENTRUM, Mlyny (nástupište pri tržnici) – Cabajská – Nový cintorín a späť,“ informuje dopravca.

Zároveň pripomína, že na k Novému cintorínu bude aj v týchto exponovaných dňoch možné cestovať štandardnou linkou číslo 26.

Dopravca zároveň upozorňuje, že počas jesenných prázdnin sa mení grafikon autobusových liniek v Nitre.

„V stredu 30. októbra 2024 a vo štvrtok 31. októbra 2024 budú linky premávať podľa cestovných poriadkov pre pracovné dni – školské prázdniny. Odchody v cestovných poriadkoch na zastávkach je potrebné sledovať v strednom stĺpci,“ uvádza Transdev.

Pozor na zmeny

Počas predĺženého víkendu od 1. do 3. novembra 2024 budú linky premávať štandardne. V sobotu podľa sobotného cestovného poriadku a v piatok a v nedeľu podľa cestovného poriadku pre nedeľu a sviatok.

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM