Rastislav Búgel Iné športy

Blíži sa finále NBL: Najlepší amatérski hráči plážového volejbalu sa v Nitre pobijú o titul!

Nitra počas nadchádzajúceho víkendu ožije plážovým volejbalom. V meste pod Zoborom sa bude konať finálový turnaj Národnej beachvolejbalovej ligy.

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa finále NBL: Najlepší amatérski hráči plážového volejbalu sa v Nitre pobijú o titul!

Tí najlepší z najlepších amatérskych hráčov plážového volejbalu sa stretnú v Nitre počas 10. až 11. augusta. Kurty na nitrianskom letnom kúpalisku sa stanú dejiskom finálového turnaja Národnej beachvolejbalo­vej ligy.

Zaujímavý program

Záverečný turnaj aktuálneho ročníka NBL je oficiálne uznaný Slovenskou volejbalovou federáciou ako majstrovstvá Slovenska amatérov v plážovom volejbale. Na programe sú dva turnaje v kategóriách mužov a žien. V pláne je aj zaujímavý nočný turnaj King & Queen. Jedná sa o mixy. Každý zápas odohrajú hráči s iným partnerom. Okrem samotného plážového volejbalu mysleli organizátori aj na návštevníkov.

Sprievodné podujatia

Pre divákov a deti sú naplánované sprievodné aktivity a súťaže. Tešiť sa môžete na beach party pod holým nebom, prezentáciu vín a živú kapelu. Organizátori pripravujú aj 1,5 hodinovú prehliadku mesta v spolupráci s Nitrianskou organizáciou cestovného ruchu.

Vybojovaná účasť

Právo účasti na finálovom turnaji NBL majú prioritne prví 32 muži a prvých 32 žien z konečného rebríčka NBL. Majstrovstiev SR amatérov v plážovom volejbale (finále NBL) sa môžu zúčastniť iba hráči a hráčky, ktorí nie sú členmi B/V špičky. Hráči zo spodnej časti tabuľky sa na turnaj môžu prihlásiť tiež. Organizátori budú rozdávať tzv. Divoké karty.

Cool víkend
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM