Valovičová Zuzana Rôzne

Blahoželanie zo srdca

Krásnych osem rôčkov oslávi v stredu 27. januára Adamko Ďurica z Nitry.

Výnimočný mladý muž Adamko Ďurica je žiakom 2.B triedy na Základnej škole Beethovenova. K jeho záľubám patrí futbal, ktorému sa aj aktívne venuje. V mene celej redakcie želáme malému športovcovi pevné zdravie, more lásky a veľa úspechov.

Blahoželanie pre Adamka:

**Obrovská torta, tisíce balónov, takisto darčeky a more bonbónov. To všetko a ešte viac, si zaslúžiš, Adamko, synček náš, pretože okolo seba iba radosť a smiech rozdávaš. Všetci ťa ľúbime, tešíme sa z tvojich úspechov, dnes oslavuješ krásnych osem rokov. K tomuto sviatku iba to najlepšie ti chceme priať, tvoja rodina bude vždy pri tebe stáť. ** Zdravie, šťastie a veľa úspechov v škole i vo futbale zo srdca želajú maminka, ocko a sestrička Simonka.

Adamko sa svojím blahoželaním automaticky zaradil do súťaže o skvelé ceny, ktorá naďalej trvá. Ak chcete aj vy popriať svojim blízkym k sviatku, výročiu alebo len tak pre radosť, stačí ak pošlete fotografie, stručný profil oslávenca (škola, práca, rodina, životné úspechy…) a kontaktné údaje spolu s vaším menom (resp. menami gratulantov) na mailovú adresu valovicova@global24.sk. Pre jubilanta bude vytvorené špeciálne blahoželanie, ktoré si nájde v deň svojho sviatku na našom webe.

Navyše bude automaticky zaradený do súťaže o skvelé ceny „Blahoželanie zo srdca“, ktorá odštartovala 15. decembra.

Blahoželanie zo srdca
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM