Valovičová Zuzana Rôzne

Blahoželanie zo srdca

Do redakcie nám pribúdajú ďalšie pozdravy k narodeninám, meninám a iným výročiam. Tento raz je oslávencom malý Patrik.

Malý blonďáčik s modrými očami, Paťko Katreniak Lukáč, sa narodil 1. januára 2008 o pol piatej ráno. Tento dátum sa mu navždy zapísal nielen do rodného listu.. Nový rok býva veselý, plný úsmevných príhod, radosti a zábavy. Tak prežil i svoje dva krehké rôčky. Stal sa prvým dieťaťom mesta Rožňava v roku 2008. Mamička pochádza práve z týchto končín, otec je z okolia Nitry. Od perinky sa usmieva, tancuje, spieva, miluje zvieratká a prírodu. Má dve staršie sestry Paťku a Kristínku.

Blahoželanie pre Patrika:

**Patinko náš najdrahší, poklad jediný, máme ťa radi, si súčasťou veľkej rodiny. Prvé zúbky, krôčky, slová… všetko zvládaš ľavou zadnou, tvoj úsmev nás rozosmieva, ani starkú nenecháva chladnou. Prajeme ti veľa zdravia, lásky máš viac než dosť, a nech tvoje očká žiaria, vždy nám pre radosť. ** Všetko dobré k druhým narodeninám želajú Patrikovi rodičia, starí rodičia, sestry Paťka a Kristínka, sesternice, bratranci, teta s rodinou z Nitry. K blahoželaniu sa pripája aj naša redakcia.

Chcete aj vy popriať svojim blízkym k sviatku, výročiu alebo len tak pre radosť? Stačí ak pošlete fotografie, stručný profil oslávenca a kontaktné údaje (škola, práca, rodina, životné úspechy…) spolu s vaším menom (resp. menami gratulantov) na mailovú adresu valovicova@global24.sk. Pre jubilanta bude vytvorené špeciálne blahoželanie, ktoré si nájde v deň svojho sviatku na našom webe.

Navyše bude automaticky zaradený do súťaže o skvelé ceny „Blahoželanie zo srdca“, ktorá odštartovala 15. decembra.

Pa?ko Luká?
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM