Monika Földešiová Kultúra

Bíla vypredala svoj koncert. Toto sú jej požiadavky!

Speváčka Lucie Bílá zaspieva začiatkom decembra v Zlatých Moravciach koncert. Už dnes sú ale všetky vstupenky vypredané. A to ich nebolo málo. Koncert Bílé Vánoce sa bude konať v DS MSKŠ už 9. decembra.

Ilustračný obrázok k článku Bíla vypredala svoj koncert. Toto sú jej požiadavky!
Foto: Katarína Reiterová

Ak si nechcete nechať ujsť vianočný koncert Lucie Bílé neváhajte. Veľa vstupeniek nazvyš nezostalo, stále však máte šancu sa tohto vianočného koncertu zúčastniť.

Nikto podľa našich informácií neveril, že sa koncert pri tak vysokých nákladoch vypredá, v súčasnoti sa predávajp už posledné miesta na balkón. Predávať sa budú na tento koncertný recitál s Petrom Maláskom aj prístavky.

Cena za vstupenku na balkón je 30 eur. Tieto vstupenky si môžete kúpiť na ticketportal.sk alebo v pokladni MSKŠ.

Vianočné koncerty Lucie Bílé sú veľmi žiadané, preto sa dá hovoriť o „zázraku“, že sa jeden z nich koná práve v Zlatých Moravciach. „Koncert sa nám podarilo získať v rámci dobrých vzťahov s manažmentom, s Luckou som už robil asi 5 koncertov, bola krstnou mamou môjho festivalu v Handlovej,“ vysvetľuje producent a dodáva, že okrem vianočných piesní zaspieva Bílá aj svoje piesne, ktoré ľudia poznajú a majú radi.

Poznáme Bílej požiadavky

To, že Lucie Bílá je náročná na svojich spolupracovníkov, sa všeobecne vie. Nám sa však podarilo zistiť, aké má požiadavky na zákulisie. Technika sa pripravuje až päť hodín pred koncertom. K dispozícii Luckinmu štábu musia byť ďalší štyria pomocníci na sťahovanie aparatúry.

Lucka Bílá spať v Zlatých Moravciach nebude, avšak v prípade, že by niekde chcela prenocovať, muselo by to byť minimálne v štvorhviezdič­kovom hoteli.

Lucka požaduje pre seba a svoj tím tri šatne s teplotou minimálne 22 stupňov Celzia. Teplota na pódiu počas skúšok i koncertu nesmie byť nižšia ako18 stupňov. Samozrejmosťou je ľahké studené občerstvenie, biele a červené víno, neperlivá minerálka, čierny čaj a káva. Okrem toho požaduje speváčka osobného asistenta s mobilným telefónom pre drobné služby. Čo bude tento asistent počas príprav na koncerte robiť, sme sa však nedozvedeli.

Koncert sa bude konať 9. decembra o 15:00 hod. Info na plagáte

Lucie Bíla v Zlatých Moravciach
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM