Rastislav Búgel Krimi

Bezdomovec (50) rozkrádal lešenie

Policajná hliadka objavila na hrade odstavený fúrik vrchovato naložený kovovými trubkami. Naložený materiál bol odcudzený z lešenia. Obvinili 50-ročného bezdomovca.

Pri pravidelnej obchôdzke, objavila policajná hliadka v kríkoch v blízkosti hradu fúrik naložený lešenárskymi trubkami. Po obhliadke zistili, že materiál je nepoškodený a vhodný na použitie. Nakoľko bol fúrik zložený v kríkoch, polícia mala podozrenie, že bol materiál ukradnutý.

Po zbežnej prehliadke okolia objavili príslušníci MsP Nitra bezdomovca. Ten už bol pre hliadku známou firmou. Niekoľko krát ho už museli riešiť. Muž (50) s trvalým pobytom v Partizánskom po sérii otázok potvrdil, že trubky ukradol z lešenia predošlý deň. **„Bezdomovec trubky lešenia odcudzil zo stavby na hrade ešte minulý deň vo večerných hodinách a do kríkov si plný fúrik pripravil v s tým cieľom, že hutný materiál odovzdá a za utŕžené peniaze si nakúpi, už tradične, lacný alkohol,“ **stojí na stránke mspnitra.sk

Bezdomovca budú policajti riešiť ďalej. „Po zistení totožnosti bezdomovca a preverení , či sa v posledných 12-ich mesiacoch nedopustil priestupku proti majetku, bol odcudzený materiál prenesený na predmetnú stavbu a bezdomovec doriešený v zmysle priestupkového zákona,“ píše sa na webe MsP Nitra.

**Foto: **Ilustračné Nitra24/mspnitra

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM