Rastislav Búgel Krimi

Rozruch na stanici: Muž (29) hrozil samovraždou, ľudí zasypal spŕškou vulgarizmov

Pokojný deň na autobusovej stanici v Nitre narušil podgurážený muž (29). Ten najskôr začal nadávať okoloidúcim ľuďom. Keď na miesto prišli policajti, začal hroziť samovraždou.

Ilustračný obrázok k článku Rozruch na stanici: Muž (29) hrozil samovraždou, ľudí zasypal spŕškou vulgarizmov
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Hliadkujúci mestskí policajti na Staničnej ulici zaznamenali v poobedňajších hodinách muža na autobusovej stanici. Ten pokrikoval na ľudí spŕšku vulgarizmov. V momente ako pri ňom hliadka zastavila, žiadal o psychiatrické vyšetrenie. Pokiaľ by sa tak nestalo, podľa jeho slov by si siahol na život.

Išlo o bezdomovca

Muža už policajti poznali. Vulgárne sa vyjadrujúci muž bol bezdomovcom holdujúcim omamným látkam. Aj teraz javil známky jej požitia. Hliadkujúci policajti okamžite začali s bezdomovcom podporne viesť rozhovor.

Bez dokladov

I keď bezdomovca policajti poznali, ten sa však nevedel preukázať dokladom totožnosti. Zisťovanie základných údajov tak bolo náročné. Až po chvíli policajtom ukázal lekársky nález z rovnakého dňa z psychiatrického oddelenia nemocnice v Partizánskom. Až potom zistili, že sa jedná o 29-ročného muža z Topoľčian. Zo strachu o mužov život tak policajti privolali Rýchlu zdravotnú pomoc, ktorá ho prevzala na ďalšie vyšetrenie do nemocnice.

Nitra24.sk/msp nitra

Foto: ilustračné

Autobusová stanica
18
Galéria
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM