Správy

Autosalón v Nitre sa blíži: Láka na adrenalín, svetové značky aj slovenskú FORMULU

Obľúbená výstava všetkých fanúšikov motorizmu sa blíži. Čo všetko ponúkne nitriansky Autosalón tento rok?

Ilustračný obrázok k článku Autosalón v Nitre sa blíži: Láka na adrenalín, svetové značky aj slovenskú FORMULU
Zdroj: Dnes24.sk

Kroky automobilových nadšencov budú v októbri smerovať na výstavisko Agrokomplex v Nitre. Od 13. do 16. októbra tu bude prebiehať výstava Autosalón Autoshow 2022.

Tešiť sa môžete na novinky z automobilového sveta aj sprievodnú adrenalínovú šou.

Zoznam značiek

Výstavisko priebežne odhaľuje značky, ktoré návštevníci uvidia. „Návštevníci nitrianskeho autosalónu sa môžu tešiť na vozidlá značiek Mercedes, Jaguar Land Rover, KIA, Volvo, Dongfeng, SsangYong, Fuso, Subaru, Dacia, Renault, Peugeot, Piaggo, Isuzu, Gaz. Slovenskú výstavnú premiéru bude mať na Autosalóne po prvýkrát aj značka MG Motor,“ uvádza Agrokomplex, s tým, že zoznam značiek ešte nie je kompletný.

Chýbať nebude ani MOTOTV SHOW, v rámci ktorej sa predvedú najlepší slovenskí drifteri a stuntrideri. Premiéru so svojou tuningovou a Drift taxi show bude mať projekt Furt Bokem z Českej republiky. Samostatný pavilón bude venovaný TUNING SHOW a ich sprievodnému programu.

Vojaci, policajti aj hasiči

Policajný zbor SR predstaví automobilovým nadšencom vozidlo Škoda Kodiaq s novým označením, policajnú pumu značky Audi VW Transporter, VW Touareg, ale aj nepriestrelný policajný Mercedes.

Nebude chýbať ani prezentácia Hasičského a záchranného zboru SR, ktorý na pôde nitrianskeho výstaviska organizuje Majstrovstvá Slovenskej republiky vo vyslobodzovaní zranených osôb z havarovaných vozidiel.

Ozbrojené sily SR prinesú na výstavisko vojenskú techniku a profesionálni vojaci predvedú dynamické ukážky bojov z blízka. Prezentovať sa bude aj Zbor väzenskej a justičnej stráže.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM