Rastislav Búgel Kultúra

Autokino v Nitre štartuje už dnes: Tento film si budete môcť pozrieť ako prvý!

Nitrianske letné autokino sa rozbieha. Diváci si zvolili film, ktorý by si chceli pozrieť ako prvý v poradí.

Ilustračný obrázok k článku Autokino v Nitre štartuje už dnes: Tento film si budete môcť pozrieť ako prvý!
Zdroj: Dnes24.sk

Divácke hlasovanie predchádzalo oficiálnemu štartu nitrianskeho autokina. Návštevníci mali možnosť zahlasovať za svojho favorita z piatich ponúkaných filmov. Na otázku usporiadateľov odpovedalo v internetovom hlasovaní 675 ľudí. Najvyšší počet (32%) zo všetkých hlasov získal film Nedotknuteľní.

Francúzsky kasový trhák

Film Nedotknuteľní videlo vo Francúzsku takmer dvadsať miliónov divákov. V Nemecku sa film držal na prvej priečke celých osem týždňov a videlo ho cez osem miliónov divákov. Celosvetovo zarobil 328,5 miliónov dolárov a stal sa najúspešnejším európskym filmom roku 2011. Film rozpráva príbeh ochrnutého aristokrata a jeho opatrovateľa. Uvidíme zábavný, silný, bláznivý a neočakávaný obraz nedotknuteľného priateľstva.

Premietanie už v stredu

Premietanie v nitrianskom autokine začne 31. júla o 21:30 hodine. Kapacita autokina je 200 vozidiel. Cena vstupného na jedno auto je 2 €. Po príchode si posádka auta naladí frekvenciu 107,4, na ktorej bude počúvať zvuk filmu. Samotný obraz sa premieta na veľkú nafukovaciu „obrazovku“ (10,4×5,5 m). Autokino bude sprístupnené na parkovisku univerzity na Akademickej 8 pri cvičisku autoškoly.

Pozrite si trailer k víťaznému filmu v našej galérii!

Foto: Autokino nitra

Nedotknuteľní
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM