Rastislav Búgel Krimi

Auto dostalo šmyk a narazilo strechou do stromu: Vyhasli až tri ľudské životy!

Šmyk v zákrute a následný náraz auta do stromu sa skončili tragicky. Pri tragickej dopravnej nehode vyhasli žiaľ až tri ľudské životy!

Ilustračný obrázok k článku Auto dostalo šmyk a narazilo strechou do stromu: Vyhasli až tri ľudské životy!
Zdroj: Policajný zbor SR

V utorok sa krátko po ôsmej hodine večer stala na ceste medzi Vrábľami a Telincami (okres Nitra) tragická dopravná nehoda. „Osobné auto Škoda Fabia idúce smerom na Vráble riadila 29-ročná žena. Po prejazde pravotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a vlastnostiam vozovky a vozidlo sa dostalo do šmyku,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Fabia napokon vyšla z cesty vpravo, kde narazila do smerového stĺpika a následne strešnou časťou do stromu. „Priamo na mieste nehody zahynuli dvaja spolujazdci vo veku 29 a 30 rokov. Vodička bola prevezená do nemocnice, kde aj napriek poskytnutej pomoci asi dve hodiny po nehode zomrela,“ informuje Čuháková.

Príčiny dopravnej nehody aktuálne zisťuje nitriansky vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície. „V tejto súvislosti už vedie trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia. Na mieste bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy, ktorého znalecký posudok pomôže odhaliť príčiny a bližšie okolnosti tragédie,“ prezradila Renáta Čuháková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM