Rastislav Búgel Rôzne

Arriva vyriešila problém: Dobíjacie automaty sú opäť v prevádzke

Automaty na dobíjanie čipových kariet v obchodných centrách sú opäť v prevádzke. Informoval o tom nitriansky autobusový prepravca Arriva Nitra.

Ilustračný obrázok k článku Arriva vyriešila problém: Dobíjacie automaty sú opäť v prevádzke
Zdroj: Webnoviny.sk

Automaty boli v poslednej dobe pre technické problémy nedostupné. Nitriansky autobusový prepravca Arriva Nitra ich preto na čas zrušil. „V piatok 9. mája 2014 boli po dvojmesačnej prestávke do prevádzky znova uvedené automaty na dobíjanie čipových kariet, umiestnené v troch nitrianskych obchodných centrách,“ informuje Arriva Nitra.

Spravili zmeny

Ako ďalej informovala Arriva Nitra, švajčiarsko-nemecká spoločnosť, ktorá tieto automaty vyrába, vykonala zmeny, ktoré by mali viesť k zníženiu ich poruchovosti. „Práve tá totiž bola dôvodom, pre ktorý boli automaty v marci odstavené,“ informuje Arriva Nitra.

Pracujú na náhradnom riešení

Spoločnosť ARRIVA NITRA a.s. naďalej pracuje na pôvodne ohlásenom náhradnom riešení, ktoré by malo čoskoro ďalej rozšíriť možnosti dobíjania čipových kariet. „Pôjde o prenosné pokladne s obsluhou, umiestnené v jednotlivých partnerských prevádzkach v rôznych častiach mesta,“ informuje Arriva Nitra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM