Monika Földešiová Rôzne

Amfikfest: Zaliata aparatúra aj opitá security

Tohtoročný Amfikfest sa niesol v duchu koncertovania kapiel z nitrianskeho regiónu, ktoré sa v tejto zostave stretli na jednom mieste po prvýkrát. Headlinermi večera boli skupiny Gladiator, Desmod a Horkýže Sliže.

Okrem nich sa na pódiu objavili aj Alone, Zoči Voči, The Paranoid, Borra, tanečné zoskupenie Old School Brothers, Nika Karch a nechýbal ani DJ Payo. Skvelú náladu a zábavu účastníkov nepokazila ani silná prietrž mračien a búrka, ktorá prišla počas festivalu rovno dvakrát – raz počas vystúpenia Bora Bora, ktorí museli predčasne skončiť, a organizátori tak boli nútení vyhlásiť prestávku. Kvôli dažďu, ktorý zasiahol aj skupinu z Alekšiniec Gladiator, vystúpila skupina Alone neskôr a s obmedzeným repertoárom. Podľa viacerých opýtaných aparatúra niektorých kapiel síce zmokla, nevznikli však žiadne vysoké škody.

Dážď síce zábavu neprekazil, hrozba však vznikala zo strany konfliktných, a hlavne podgurážených ľudí. Podľa našich informácií však nemali alkohol v krvi len návštevníci ale aj členovia SBS, resp. Security. Podľa svedkyne Veroniky Lontošovej, ktorá nám túto informáciu zaslala, mal značne „podgurážený“ ochrankár v ruke pivo a bol drzý k návštevníkov. Niektorí si ho aj odfotili mobilnými telefónmi, sťažnosť však podať na neho nemohli, nakoľko kvalita fotky nebola dostatočne kvalitná na preukázanie jeho totožnosti. Položme si teda otázku, ako by člen Security mohol zabrániť konfliktu, bitke alebo výtržnostiam, keď má sám problém so sebaovládaním pod vplyvom alkoholu?!

amfikfest 2011
73
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM