Správy

Aké je to šoférovať autobus? V Nitre si to budete môcť vyskúšať aj VY!

Arriva ponúka záujemcom možnosť vyskúšať si šoférovanie autobusu. Stačí vám na to vodičský preukaz skupiny B.

Ilustračný obrázok k článku Aké je to šoférovať autobus? V Nitre si to budete môcť vyskúšať aj VY!
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Možnosť vyskúšať si šoférovanie autobusu pod dohľadom skúsených inštruktorov autoškoly ponúka záujemcom o prácu vodiča spoločnosť Arriva.

Takmer pre každého

Skúšobné jazdy sa uskutočnia v Nitre (areál Arriva na Štúrovej 72) v sobotu 5. novembra a v Komárne 12. novembra, v čase od 9.00 do 12.00 h.

Za volant autobusu sa v sprievode inštruktora môže posadiť každý, kto dovŕšil vek 21 rokov a má vodičské oprávnenie skupiny B, informoval riaditeľ pre ľudské zdroje spoločnosti Arriva na Slovensku Štefan Norulák.

Prečítajte si tiež

Pomôžu s financovaním

Ženám a mužom, ktorým sa práca vodiča autobusu zapáči, pomôže dopravca v prípade záujmu o zamestnanie aj s financovaním rozšírenia vodičského oprávnenia na autobusy a získaním kvalifikačnej karty vodiča.

Zároveň má pre nich a ich rodinných príslušníkov pripravené ďalšie výhody. Arriva aktuálne zamestnáva na Slovensku viac ako 2 700 zamestnancov a prevádzkuje vyše 1 500 autobusov. V jej šiestich dopravných spoločnostiach pracuje aj 13 vodičiek.

„Robíme všetko preto, aby sa ich rady rozšírili, pretože majú tie najlepšie hodnotenia od cestujúcich aj kolegov,“ skonštatoval Norulák.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM