Tlačové správy

Aké dámske kabelky a peňaženky sú túto sezónu trendy?

Najnovšie trendy kabeliek a peňaženiek roku 2022 vám pomôžu okamžite osviežiť váš vzhľad. Keď teploty začnú klesať, je čas popremýšľať o kúskoch, ktoré v sezóne jeseň/zima 2022 dodajú vášmu každodennému vzhľadu toľko potrebné oživenie. Aké kabelky a peňaženky by teda nemali vo vašom šatníku chýbať?

Ilustračný obrázok k článku Aké dámske kabelky a peňaženky sú túto sezónu trendy?
Zdroj: Envato

Trendom je inakosť

Aj keď si možno myslíte, že najrýchlejší spôsob, ako pripraviť váš šatník na novú sezónu, je naplniť ho najnovšími módnymi trendmi jesene 2022, milovníci módy vedia, že kľúčom je skôr dôkladné osvieženie doplnkov. Od trendov jesenných a zimných dámskych kabeliek až po najnovšie štýly peňaženiek – ak neviete, ktorým smerom sa vybrať a ako sa priblížiť k tomu, čo ste nedávno videli na svetových týždňoch módy, doplnenie vášho vzhľadu pomocou dobre premyslených doplnkov dodá vašim nápadom na jesenný outfit rázny smer. Navyše, túto sezónu kabelkové trendy skutočne prinášajú nositeľné a štýlové kúsky. V textúre dominujú chlpaté a trblietavé látky, ktoré vytvárajú očarujúci efekt a pútajú pozornosť rovnako, ako aj výrazné detaily cvokov a flitrov. Ak hľadáte niečo rafinovanejšie, skúste športový batoh, ktorý dostal luxusnú aktualizáciu s mäkkou kožou a elegantnými hnedými odtieňmi.

Veľké kabelky sú späť

Časy malých a miniatúrnych kabeliek sú nadobro preč. Opäť dostávame možnosť nosiť so sebou takmer všetko, čo vlastníme, pretože najhorúcejším módnym trendom sú veľké kabelky. I keď sme malé tašky milovali kvôli ich praktickosti, ľahkosti a roztomilosti, nakoľko sa do nich veľa vecí nezmestilo, bolo iba otázkou času, kedy sa znova rozhodneme uprednostniť veľkosť. V minulosti sme boli svedkami, ako celebrity nosili veľké kabelky i na červený koberec! Až do nedávna bolo pomerne zriedkavé vidieť, že celebrity vôbec nosili nejaké kabelky, a to mnohokrát aj v súkromí. Keď už novinári niekde nejakú hviezdu zazreli s kabelkou, zriedka sa do nej zmestilo viac ako telefón, peňaženka a nejaké žuvačky.

Zdroj: Envato

Dnes je všetko inak a na červenom koberci nájdete veľa skvostov a XXL kabeliek. Na prehliadkových mólach sme na sezónu jeseň/zima 2022 videli veľa veľkých tašiek, čo sa odrazilo v módnom biznise na celom svete. Odložte preto dočasne vaše malé kabelky bokom a stavte na veľké tote tašky alebo na okázalé shopperky, do ktorých sa zmestí aj oblečenie na cvičenie po práci alebo príležitostný nákup. Nájdite si napríklad krásnu Guess kabelku, alebo stavte na iné známe módne značky, medzi ktorými nájdete aj mnohé trendové farebnosti a štýly, ktoré budete túto sezónu milovať.

Cieľom je byť vidieť

Pokiaľ sa bavíme o módnych trendoch na túto sezónu, cieľom je rozhodne byť vidieť. Ako to dosiahnete je v podstate čisto na vás. Jednou z možností je staviť na vyzývavé materiály, medzi ktoré patrí napríklad kožušina, plast alebo trblietky. Čím viac vaša kabelka bude žiariť, tým viac ju bude vidno! Pokiaľ neobľubujete kamienky ani flitre, riešením je určite farba. V móde sú trendové žiarivé odtiene modrej, ružovej a zelenej, ktoré vyzerajú skvelo vo vzájomnom kontraste, no môžete ich nosiť aj v monochromatických outfitoch alebo nimi rozbiť napríklad celočierny outfit. Ďalšou možnosťou je výrazný alebo zaujímavý tvar. Trendom sú rôzne pletence alebo kabelky v tvare polmesiaca či vrecúška.

Zlaďte peňaženku s kabelkou

Súčasným trendom v oblasti peňaženiek sú sety. Dámska peňaženka by mala byť rovnaká ako vaša kabelka a mala by hlavne ladiť so zvyškom vášho oblečenia. Časy, keď sme vlastnili jedinú peňaženku sú preto nenávratne preč. Sú však značky, od ktorých tieto sety jednoducho budete túžiť vlastniť. Vďaka ich kúskom budete totiž nielen veľmi trendy, ale zároveň sa okamžite odlíšite od ostatných. Jednou z nich je napríklad Pinko.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: answear
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM