Martin Károly Rôzne

Ak svadba, tak s pekným autom

/PR/ Svadobné auto je jedným zo základných doplnkov peknej svadby. Ozvláštniť zabehnuté stereotypy a prekvapiť svadobných hostí môžete aj nablýskaným veteránom, staručkým motocyklom, či dokonca Formulou Metalex MTX1-02. Ak chcete mať na svadbe dokonc

O svadobné autá tohto typu je stále väčší záujem,“ tvrdí majiteľ flotily veteránov, Miloš Tužinský zo Šášovského Podhradia. „Ľudia vedia ohodnotiť krásne veci,“ dodáva Tužinský.

Snúbenci majú najväčší záujem o elegantnú otvorenú Škodu Felícia, z roku 1960 a 1961. Tento typ automobilu je napríklad víťazom medzinárodnej súťaže Ružomberská ruža veteránov 2009 v kategórii Najkrajší automobil od roku 1946.

Vybrať si ale môžete aj nostalgický nákladný automobil** Barkas Framo** z roku 1958. Pre najnáročnejších je dokonca pripravená aj Formula Metalex MTX1–02 z roku 1972. „Zvuk motora nenechá určite nikoho ľahostajným,“ tvrdí majiteľ monopostu, ktorý sa oprave a renovácii venoval niečo vyše roka a je na tento kúsok právom pyšný.

Veterány si môžete aj naživo obhliadnuť v obľúbenej reštaurácii [link=http://www­.senk.sk/]Valaš­ský šenk[/link] pri Žiari nad Hronom.

[link=http://www­.svadobneauta­.sk/ponuka.html]Kom­pletná ponuka veteránov na prenájom[/link] [link=http://www­.svadobneauta­.sk/cenn%C3%AD­k.html]cenník[/lin­k] [link=http://www­.svadobneauta­.sk/kontakt.html]kon­takt[/link]

Svadobne auta
32
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM