Eliška Šándorová Rôzne

Ak aj vaše dieťa rado kreslí a sníva o vlastných šatách, smelo do toho!

Pre dospelých milé čmáranice, pre deti veľkolepé dielo. Hoci potešia, na chvíľu skončia pripevnené magnetkou na chladničke. Mamy vdýchli kresbám život!

Ilustračný obrázok k článku Ak aj vaše dieťa rado kreslí a sníva o vlastných šatách, smelo do toho!
Zdroj: boredpanda.com

Tí rodičia, ktorí majú doma dcéry, neraz počuli ich detské predstavy o šatách ako pre princezné. Matka dvoch detí Jaimee Newberry si povedala, že kresby jej dcéry by nemali byť iba nesplneným snom, na ktorý treba „vyrásť“. Rozhodla sa, že jej ich začne šiť.

Šaty zožali obrovský úspech nielen u detí, ale aj u ich rodičov. Jaimee sa teda naplno pustila spolu s priateľmi a rodičmi iných detí do biznisu.

Čítajte aj: FOTO: Zabudnite na nudu! Zrkadlové torty odzrkadlia vašu sladkú nápaditosť

Pod značkou Picture This, teda „Nakresli to“, jej spoločnosť vyrába skutočné nositeľné šaty pre deti, ktoré vznikli z ich kresieb. Ak si myslíte že ide o drahý kúsok len preto, že je originálny, mýlite sa. Rodičia za ne zaplatia 50 amerických dolárov, čo je niečo vyše 40 eur.

Hoci ide o ďalekú Ameriku, dievčenské šaty (ktoré sú nateraz v ponuke) si môžete pohodlne objednať cez internet. Vyberiete si farbu, veľkosť, pošlete obrázok a o dva týždne by ste mali mať návrh šiat hotový.

Čo poviete? Milý darček pre vašu ratolesť, ktorá sa ním raz možno pochváli ako svojou módnou prvotinou.

Kreslené šaty
5
Galéria
Zdroj: boredpanda.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM