Správy

Agrokomplex opäť ruší Burzu exotov aj Farmárske trhy: Dôvodom je koronavírus

Kvôli opatreniam muselo nitrianske výstavisko prerušiť svoju výstavnú sezónu už počas prvej vlny pandémie. Obmedzenia už prináša aj druhá vlna.

Ilustračný obrázok k článku Agrokomplex opäť ruší Burzu exotov aj Farmárske trhy: Dôvodom je koronavírus
Zdroj: TASR

Agrokomplex musel pre pandémiu koronavírusu urobiť vo svojom kalendári výstav poriadne škrty. Nanešťastie, rušenie podujatí pokračuje aj počas druhej vlny.

Prvým septembrovým podujatím na výstavisku Agrokomplex mali byť Potulky vidiekom. Pre prijaté protiepidemio­logické opatrenia sa rozhodli organizátori podujatie zrušiť a zlúčiť ho s programom novembrovej výstavy Gastra & Kulinária. Výstava sa má konať od 4. do 7. novembra.

Konať sa v nedeľu 27. septembra nebude ani Burza exotov a Farmárske trhy. Návštevníkov o tom informovalo výstavisko na sociálnej sieti.

„Burza exotov a Farmárske trhy sa vzhľadom na prijaté protiepidemické opatrenia v nedeľu neuskutočnia,“ uvádza Agrokomplex.

Začiatkom októbra chce výstavisko predstaviť nový formát automobilovej výstavy s názvom Auto-komplex. Sezóna by mala pokračovať 23. októbra výstavou psov. Po výstave Gastra & Kulinária by sa mala konať v novembri aj celoštátna výstava zvierat.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM