Správy

Agrokomplex hľadá posily: Vyhlásil výberové konania na tri pozície

Štátny podnik hľadá do svojich radov nových ľudí. Zverejnil aj ponúkaný mesačný plat.

Ilustračný obrázok k článku Agrokomplex hľadá posily: Vyhlásil výberové konania na tri pozície
Zdroj: TASR

Agrokomplex hľadá zástupcu riaditeľa pre obchod a služby, zástupcu riaditeľa pre prevádzku a podnikového právnika. Na pozície sa môžu uchádzači hlásiť do 24. augusta.

Zástupca riaditeľa

Úlohou zástupcu riaditeľa pre obchod a služby bude napríklad spracovanie obchodného plánu v ročnom horizonte, analýza výstavných podujatí, riadenie všetkých pracovníkov obchodného úseku, sledovanie a kontrola obchodného plánu a jeho vyhodnocovanie, vedenie obchodných rokovaní s partnermi,

Zástupca riaditeľa pre obchod a služby zodpovedá za udržiavanie dobrých obchodných vzťahov s kľúčovými obchodnými partnermi, zabezpečuje prenájom priestorov podniku, pripravuje zmluvy, spracováva kalendár výstavných podujatí a ďalšie.

Novému zástupcovi riaditeľa pre obchod a služby ponúka Agrokomplex plat od 2100 eur.

Uchádzač by mal mať vysokoškolské vzdelanie II. stupňa, 3-ročnú aktívnu prax v obchode, 3-ročné skúsenosti v riadiacej obchodnej pozícii a vodičský preukaz skupiny B. Vítaná je znalosť anglického jazyka.

Zástupca riaditeľa pre prevádzku

Na túto pozíciu hľadá výstavisko človeka s vysokoškolským vzdelaním II. stupňa, so strategickým a koncepčným myslením, s odolnosťou voči stresu, organizačnými schopnosťami a vítaná je znalosť anglického jazyka. Okrem toho Agrokomplex vyžaduje aj 3-ročnú prax v riadiacej pozícii a vodičský preukaz B.

Zástupca riaditeľa pre prevádzku bude dostávať plat minimálne 2000 eur.

Zodpovedať bude za komplexnú činnosť výroby a výstavného areálu, za plynulú realizáciu montážnych a demontážnych prác výstavných expozícií na výstavách, veľtrhoch a ostatných podujatiach organizovaných podnikom.

Zástupca riaditeľa pre prevádzku musí zabezpečovať plynulosť a bezpečnosť výroby, poriadok vo výstavnom areáli ako aj na všetkých výstavných podujatiach podniku, pripravovať podklady pre jednotlivé opravy, údržby a rekonštrukcie budov a ďalšie činnosti.

Podnikový právnik

Treťou pozíciou, ktorú chce štátny podnik obsadiť, je podnikový právnik. Jeho úlohou bude napríklad kompletná právnická agenda podnikového právnika, zastupovanie podniku v zložitých prípadoch podľa pokynov pri rokovaniach, evidencia platných právnych predpisov, vypracovávanie a pripomienkovanie zmlúv a iných právnych dokumentov, spolupracovanie s ekonomickým úsekom pri verejnom obstarávaní a ďalšie.

Požiadavkou je vysokoškolské vzdelanie II. stupňa v odbore právo, ovládanie PC na používateľskej úrovni, vodičský preukaz skupiny B, pracovné skúsenosti a prax v odbore minimálne 2 roky, bezúhonnosť, schopnosť pracovať v kolektíve i komunikatívnosť, spoľahlivosť, precíznosť, flexibilita, presnosť a samostatnosť.

Mesačný ponúkaný plat pre podnikového právnika v Agrokomplexe je 1000 eur.

„Okrem skvelej príležitosti na spoluprácu vo veľkom tíme ponúkame zaujímavé ohodnotenie a rôzne benefity. Finálna výška základného platu sa určí podľa odborných skúseností a praxe uchádzača,“ uvádza výstavisko pri všetkých troch pozíciách.

Životopisy môžete posielať do 24. augusta na mailovú adresu HR@agrokomplex.sk. Ďalšie informácie týkajúce sa výberového konania nájdete TU!

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM