Futbal

AC Nitra to s rozvojom futbalu myslí vážne: Nový klub hľadá TRÉNEROV mládeže!

Nový nitriansky klub vkročil na futbalovú mapu s A-mužstvom, no pracovať chce aj s mládežou. Máte záujem zanechať nezmazateľnú stopu vo futbale pod Zoborom?

Ilustračný obrázok k článku AC Nitra to s rozvojom futbalu myslí vážne: Nový klub hľadá TRÉNEROV mládeže!
Zdroj: Rastislav Búgel

Prišli ako blesk z jasného neba a okamžite ovládli jesennú časť súťaže. Reč je o novom futbalovom klube AC Nitra. Ten vznikol len nedávno, prihlásil sa do najnižšej súťaže a pred začiatkom jarnej časti kraľuje ligovej tabuľke. Hneď v závese má ďalší nitriansky klub – ČFK Nitra, ktorý po niekoľkých rokoch obnovil mužský futbal.

Rozvoj mládeže

AC Nitra dokazuje, že to s nitrianskym futbalom myslí vážne. Aktuálne na sociálnej sieti zverejnil zaujímavú výzvu. Hľadá totiž trénerov mládeže.

„Náš klub vstúpil na futbalovú mapu s A-mužstvom, pracovať ale chceme aj s mládežou, ktorú chceme rovnako ako náš prvý tím posúvať každý rok na vyššiu úroveň,“ píše AC Nitra.

Prečítajte si tiež

Neváhajte a ozvite sa!

Pokiaľ máte skúsenosti s vedením mládežníckych tímov a chcete posúvať seba a svojich zverencov na vyššiu úroveň, ste na správnej adrese.

„Mysliac na nadchádzajúci ročník 2023/24 nechceme ponechať nič na náhodu, a preto pristupujeme k zverejneniu náborovej výzvy pre nových trénerov AKADÉMIE NITRIANSKEJ MLÁDEŽE,“ dodáva klub.

Záujemcovia sa môžu hlásiť na e-mail acnitrafutbal@gmail.com.

„Nezabudni pripojiť zopár viet o svojej futbalovej minulosti a samozrejme aj niečo o svojej motivácii a predstave pracovať s našou mládežou či už v kategórii prípraviek, žiakov alebo dorastu,“ píše sa na stránke klubu AC Nitra.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

HĽADÁME TRÉNEROV MLÁDEŽE! Priatelia, kamaráti a priaznivci AC NITRA Náš klub vstúpil na futbalovú mapu s A-mužstvom,...

Posted by AC NITRA - futbal on Tuesday, January 17, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM