Rastislav Búgel Krimi

Zvrátené! Muž obťažoval iba 14-ročné dievča

Neznámy muž obťažuje na sídlisku Klokočina mladé dievčatá. Poslednou obeťou sa stala iba 14-ročná školáčka. Celý incident sa odohraj v jednom z výťahov.

Podľa záberov bezpečnostnej kamery osadenej priamo pred vchodom, v ktorom sa incident odohral, mal muž dievča sledovať. Školáčka vošla do vchodu bytovky a privolala si výťah. V zápätí za ňou vošiel neznámy muž. Stalo sa niečo, čo dievča nečakalo. **„Zrazu z ničoho nič sa muž zohol a chytil ju za nohu, načo dcéra začala kričať,“ **povedala pre TV Markíza matka šokovanej dievčiny.

//„Polícia vec prešetruje ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu,“ //oznámila policajná hovorkyňa KR PZ Nitra. Ako ďalej stojí na webe tvnoviny.sk, polícia zábery z kamery ešte nezverejnila. Najprv chcú preveriť, či sa nejednalo o recesiu alebo nepodarený vtip. Známe však je, že sa obyvatelia bytovky boja, aby sa incident neopakoval.

Viac informácií k prípadu sa dočítate na [link=http://tvn­oviny.sk/sekci­a/spravy/krimi-a-nehody/nitrianske-skolacky-celia-chlipnikovi-jednu-uz-vystrasil-na-smrt.html]webe tvnoviny.sk[/link]

O tom, ako pedofil obťažoval nevlastnú dcéru [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.130641_O­trasny-pohlad!-Milenca-nacapala-pri-sexe-s-dcerkou-(11)]sa dočítate TU![/link]

Nitra24/tvnoviny

**Foto: **Ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM