Rastislav Búgel Krimi

Zúfalý čin muža (50): Nemal prácu, v parku sa podrezal!

Frustrácia z nezamestnanosti a zlej sociálnej situácie doviedla 50-ročného muža k otrasnému činu. Ten dlhodobo nevedel zohnať zamestnanie a tak rovno na lavičke v nitrianskom parku vytiahol nôž a podrezal sa.

Bezúťešná situácia dohnala 50-ročného bezdomovca k zúfalému činu. Na lavičke v parku sa pokúsil krutým spôsobom vziať si život. Náhodný okoloidúci uvidel večer v parku podozrivého muža, ktorý sedel na lavičke, niečo vykrikoval a nožom si pri tom rezal do ruky. Duchaprítomný človek zavolal na linku MsP v Nitre kde si ho vypočul operátor. Okamžite bola na miesto vyslaná policajná hliadka.//**

„Hliadka MsP po príchode do parku spozorovala staršieho muža sediaceho na lavičke pri drevenom moste, ktorému po ruke stekala na zem krv. Nakoľko muž striedal afektívne reakcie s pokojnými až rezignujúcimi stavmi, príslušníci mestskej polície sa mužovi začali pokojne prihovárať, čím chceli zabrániť, aby muž zareagoval skratovo a niekoho, vrátene seba, ohrozil,“** //informuje web MsP v Nitre.

[blockquote]Jeden z policajtov automaticky zavolal rýchlu lekársku pomoc. Keď prišli policajti k bezdomovcovi, opýtali sa ho, či nemá náhodou pri sebe nôž. Na to vybral muž z ponožky nôž s 10 cm dlhou čepeľou. Okamžite mu ho policajt odobral. Bezdomovec sa takmer vôbec nebránil a neprotestoval. [/blockquote] „Neustále opakoval, že ho už nebaví žiť, nič nemá význam a chce zomrieť a mať konečne pokoj. O samovraždu sa pokúsil pravdepodobne z dlhodobej frustrácie na život v roli nezamestnaného bezdomovca. Vyjadril sa, že nezniesol situáciu, že napriek snahe nájsť si trvalé zamestnanie, našiel si len občasné brigády alebo jednodňové práce, čo nestačilo na plnohodnotné zaradenie sa do spoločnosti a stratu statusu bezdomovca,“ informuje ďalej portál MsP v Nitre. Privolaní záchranári mužovi ošetrili 4 až 5 hlbokých rezných rán.

Dominik zabil nevinného vodiča. **[link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.138127_O­pity-Dominik-(25)-zabil-nevinneho-vodica–(%E2%80%A048)]Viac informácií TU![/link] **Motorkár vletel pod vlak. Neprežil. [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.138464_De­siva-zrazka-na-priecesti:-Do-motorkara-(%E2%80%A031)-vrazil-vlak!]Viac sa dozviete TU![/link]

Nitra24.sk/mspnitra **Foto: **ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM