Peter Štrbo Rôzne

Zmena v SDKÚ-DS

Medzi voličmi pravice a najmä SDKÚ-DS vládne blbá nálada. Spôsobili ju chyby, kritický pohľad pravicového voliča, ale aj niektoré spisy, nech sú pravdivé v akejkoľvek miere.

Podpredsedníčka SDKÚ-DS Lucia Žitňanská veľmi dobre porozumela pocitom voličov a urobila to, čo bolo potrebné. Ponúkla zmysluplnú alternatívu, ponúkla zmenu nielen v SDKÚ-DS, ale na celej pravej strane politického spektra. Ministerka, ktorá mala vo vláde Ivety Radičovej najsilnejší ťah za zmenami, je dôveryhodným riešením pre všetkých voličov pravice.

Lucia Žitňanská ponúka zmenu v SDKÚ-DS. Potrebná je však zmena nielen na špici strany, ale aj v jej zastúpení v parlamente. Je potrebné posilniť tím ľudí, ktorí bude účinne bojovať proti korupcii a meniť nastavenia systému tak, aby sa priestor pre zlodejinu zmenšoval.

Je potrebné posilniť parlament o tých, ktorí v boji proti korupcii a zavádzaní opatrení proti nej, majú za sebou konkrétne výsledky. Takým je zástupca primátora mesta Šaľa, ktoré je najotvorenejším na Slovensku a ktoré začalo prijímať opatrenia proti korupcii skôr, ako iní.

Tieto zmeny presadzoval práve zástupca primátora** Jozef Mečiar**, ktorý je na kandidátke SDKÚ-DS pod číslom 49.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM