Rastislav Búgel Krimi

Zdemoloval reklamu! Výtržníka (26) odhalila kamera

Muža (26) demolujúceho svetelnú reklamu odhalila pri čine kamera monitorovacieho systému. Hliadka ho zadržala iba pár metrov ďalej.

Operátor obsluhujúci kamerový systém uvidel o jednej v noci podozrivú skupinu na Štefánikovej triede. V blízkosti Synagógy monitorujú priestor bezpečnostné kamery. Pracovník chvíľu partiu pozoroval. Jeho predtucha sa po pár minútach naplnila. Muž (26) sa od priateľov vzdialil, odpojil svetelnú reklamu jedného z podnikov a následne ju rozbil. Na miesto však už smerovala motohliadka. Vďaka prezieravosti a predtuche operátora systému, sa podarilo hliadke páchateľa identifikovať a zadržať v priestoroch pešej zóny.

„Podozrivý 26 ročný muž z Nitry sa k činu na mieste priznal, miesto a rozsah poškodenia hliadka zdokumentovala a jeho priestupok proti majetku bol postúpený na objasnenie,“ stojí na stránke mspnitra. Opäť sa tak potvrdilo, že kamerový systém je síce dobre ukrytý, no v prípade potreby dokáže pomôcť. Neraz sa už stalo, že vďaka pozornosti dispečera nedošlo k priestupku alebo trestnému činu, nakoľko bol zámer na jeho spáchanie odhalený už v predstihu.

nitra24/mspnitra

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM