Rastislav Búgel Krimi

Zbytočná smrť mladíka (39). Mohli za to horúčavy?

Ľudia v mestskej časti Dražovce boli znepokojení. Už niekoľko dní nevideli svojho suseda. Toho privolaný tím záchranárov našiel mŕtveho.

Spoločný dvor zdieľali ľudia v Dražovciach s mladíkom (39). Ten prestal kŕmiť svojich psov a tí pobehovali nervózne po dvore. Susedia sa báli, aby im vyhladovené zvieratá neublížili. Nevedeli prečo sa o ne mladý sused prestal starať. Vedeli však, že sused je ťažký epileptik a tušili, že sa mu mohlo niečo stať. Rozhodli sa preto zavolať mestskú políciu. **„Hliadka na mieste, na podnet susedov obávajúcich sa o reakcie vyhladovaných psov, prostredníctvom operačného pracovníka privolala na zabezpečenie odchytu verných strážcov domu veterinára. Vonkajšou obhliadkou hliadka zistila, že dom bol uzamknutý,“ **informuje oficiálna stránka MsP Nitra.

Policajná hliadka sa rozhodla privolať záchranárov a hasičov. Požiarnici opatrne odstránili sklenenú výplň a dostali sa ku kľúčom v dverách. Ostali však zaskočení. Mladého muža už našli mŕtveho. **„Po tejto informácii si celú vec na doriešenie prevzala hliadka štátnej polície. Z dôvodu potvrdenia úmrtia a prešetrenia presnej príčiny smrti mladého muža boli na miesto privolaní aj lekár a výjazdový tím Policajného zboru Slovenskej republiky,“ **informuje ďalej web polície. Privolaný lekár tak mohol konštatovať iba smrť.

**Zavraždila svojho exmanžela! **[link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.136912_Bru­talna-hadka-exmanzelov:-Zuzana-zavrazdila-Fera-(%E2%80%A038)!]Viac informácií TU![/link] **Mladík sa rozhodol spáchať samovraždu! **[link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.133639_Ho­rorovy-skok-naheho-Ernesta:-Preco-si-vybral-smrt?]Vieme prečo.[/link]

Nitra24.sk/mspnitra **Foto: **Ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM