Lucia Lauková Hokej

Zážitková túra s hokejistami HK Nitra: Vyneste spoločne majstrovský Pohár Vladimíra Dzurillu na Pyramídu!

Vedenie hokejového klubu HK Nitra organizuje pre všetkých fanúšikov spoločnú turistiku. Popri výstupe budete môcť s hokejistami prehodiť pár slov a spoločne vyniesť majstrovský Pohár Vladimíra Dzurillu na Pyramídu.

Ilustračný obrázok k článku Zážitková túra s hokejistami HK Nitra: Vyneste spoločne majstrovský Pohár Vladimíra Dzurillu na Pyramídu!
Foto: Rastislav Búgel

Spoločná túra hokejistov a fanúšikov s názvom Hokejový Zobor je na pláne 28. mája. Informuje o tom oficiálna stránka HK Nitra. „Po úspechu minuloročnej akcie s názvom Hokejový Zobor sa spoločná túra hráčov a fanúšikov HK Nitra zopakuje aj v roku 2016,“ uvádza web HK Nitra.

Túra štartuje o 9.00 hodine stretnutím pred prenziónom Artin. „Akcie Hokejový Zobor 2016 sa zúčastnia hráči, tréneri i vedenie klubu. Počas spoločného výstupu na Zobor môžete s hokejistami prehodiť pár slov, spýtať sa na všetko, čo vás zaujíma a takisto požiadať hráčov o autogram či spoločnú fotku. Na Pyramídu bude hráčmi v rámci tréningu vynesený aj majstrovský Pohár Vladimíra Dzurillu,“ píše sa na webe HK Nitra.

A to nie je všetko, ak sa vám bude hvieznej spoločnosti máliť a trochu aj vyhladnete, tak po zostupe môžete spoločne s niektorými hráčmi zavítať na súťaž s názvom Svätourbanský guláš. Ten bude rozvoniavať pod Liečebným ústavom. Za návštevu tohto podujatia si pripravte 2 eurá.

Program Hokejového Zoboru 2016:

  • 9.00 zraz pred penziónom Artin
  • 9.05 výstup na Pyramídu
  • Približne o 10.00 zotrvanie na vrchole, fotenie s pohárom. Užitie si výhľadu.
  • Približne o 11.00 zostup
  • Približne o 12.00 príchod na súťaž vo varení gulášu pod Liečebným ústavom

Pozrite si v priloženej galérii ako vyzeral prvý ročník spoločnej túry Hokejový Zobor!

Foto: ilustračné

Hokejový Zobor 2015
40
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM