Rastislav Búgel Kultúra

Chrenovské stánky lákajú aj tento rok: Priaznivci jarmočnej atmosféry si prídu na svoje

Ako sprievodné podujatie poľnohospodárskej výstavy Agrokomplex sa už tradične predstavujú aj Chrenovské stánky. Neinak tomu bude aj tento rok.

Ilustračný obrázok k článku Chrenovské stánky lákajú aj tento rok: Priaznivci jarmočnej atmosféry si prídu na svoje
Foto: Rastislav Búgel

Všetci priaznivci dobrej nálady a jarmočnej atmosféry by mali zbystriť pozornosť. Počas poľnohospodárskej výstavy Agrokomplex sú jedným zo sprievodných podujatí aj Chrenovské stránky. Kultúrno-zábavné podujatie bude lákať aj tento rok.

S ľudovými remeslami

„Návštevníci tu budú môcť obdivovať zručnosť remeselníkov, osviežiť sa pivom v pivnom stane a ochutnať rôzne špeciality,“ informuje Ľudmila Synaková z Útvaru propagácie a CR. Do rytmu budú na pódiu hrať kapely s príjemnou hudbou.

V piatok country

Všetci priaznivci tradičného country si prídu na svoje v piatok. „Piatkové popoludnie s nádychom tradícií a country zavŕši vystúpenie stále populárnej bratislavskej skupiny Taktici,“ prezradila Synaková.

S rozprávkou pre deti

V sobotu a nedeľu je pre deti pripravená zaujímavá rozprávka. Sobota bude patriť mladým. Pre nich je pripravené popoludnie s pestrým programom. „Večerné vystúpenie skupiny Queenmania bude spomienkou na slávne časy kapely Queen,“ informuje Synaková z Útvaru propagácie a CR. Vystúpenie Bojnickej kapely bude bodkou za nedeľňajším programom Chrenovských stánkov.

Chrenovské stánky budú prebiehať v dňoch 23. až 25. augusta 2013.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM