Rastislav Búgel Iné športy

Zaváhanie trojnásobného majstra Slovenska: Hokejbalisti prehrali v Ružinove

Hokejbalisti z klubu HBK Nitrianski Rytieri zaváhali v druhom zápase aktuálneho ročníka hokejbalovej extraligy. Nestačili na ružinovského súpera.

Ilustračný obrázok k článku Zaváhanie trojnásobného majstra Slovenska: Hokejbalisti prehrali v Ružinove
Foto: Rastislav Búgel

Nitrianski hokejbalisti cestovali na svoj druhý zápas aktuálneho ročníka hokejbalovej extraligy. Súperom sa im stali hráči ŠHBK Ružinov. Nitrania boli v úvode stretnutia aktívnejším tímom, častejšie sa dostávali do gólových príležitostí. Po prvej tretine však prehrávali rozdielom gólu (3:2).

Druhá časť stretnutia bola pre nitriansky hokejbalový klub krutá. Šanca striedala šancu, no z gólu sa tešil súper. Ten po tridsiatich minútach vyhrával dvojgólovým rozdielom (4:2).

V tretej tretine stretnutia Nitra takmer otočila stav stretnutia. V 34. minúte znižoval na 4:3 Nitran Róbert Kašša. O štyri minúty neskôr bol zápas vyrovnaný. Domáceho gólmana prekonal Thron. Hráči ŠHBK Ružinov si napokon pripísali plný bodový zisk. Pomohol im tomu dvojgólový strelec Bobek, ktorý v 40. minúte poslal domácich do vedenia. HBK Nitrianski Rytieri už na gól odpovedať nedokázali. V druhom stretnutí našej najvyššej hokejbalovej súťaže prehrali s domácim tímom v pomere 5:4.

„Mali sme strašne veľa striel, ale dali sme len štyri góly. Súpera sme prestrieľali, dokonca v tretej časti sme mali devätnásť striel a domáci len tri. Aj napriek tomu, že sme prehrávali sme sa dotiahli na súpera, ktorý napokon opäť skóroval a výsledok už udržal,“ povedal pre oficiálnu stránku klubu nitriansky tréner Richard Mráz.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM