Rastislav Búgel Basketbal

Zaváhanie basketbalistov: Nitrania prehrali v Handlovej

Nitrianski basketbalisti cestovali počas 28. kola našej najvyššej basketbalovej súťaže do Handlovej. V zápase prišlo k nečakane dramatickému priebehu.

Ilustračný obrázok k článku Zaváhanie basketbalistov: Nitrania prehrali v Handlovej
Foto: Rastislav Búgel

V 28. kole najvyššej basketbalovej súťaže na Slovensku cestovali hráči Edymax SPU Nitra na palubovku Handlovej. Nitre sa už dlhodobo proti tomuto tímu zo spodných priečok extraligovej tabuľky nedarí.

Stratené body

V priebehu celého stretnutia boli domáci basketbalisti Handlovej vo vedení. Nitra za 40 minút nedokázala nájsť na zverencov trénera Ľudovíta Smačka účinnú zbraň. Takmer 600 divákov si tak v hale v Handlovej užilo tesné víťazstvo svojho domáceho klubu.

MBK Handlová – EDYMAX SPU Nitra 79:72 (46:42)

"Zrejme rozhodol vstup do zápasu, pretože tam sme my napriek trojke Smajlagića hrali prvých sedem minút veľmi zle. U domácich sa vytvoril mierny náskok a aj pohoda, my sme boli párkrát v situácii, kedy sme sa snažili priblížiť počas zápasu, ale veľké množstvo stratených lôpt zapríčinilo, že sme sa nikdy nedokázali dostať na dostrel aj napriek tomu, že v štvrtej štvrtine sa Handlová dosť trápila do našej obrany,“ povedal pre stránku klubu tréner Nitry Ľubomír Urban.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM