Monika Földešiová Rôzne

Záujem neviest o drahšie svadobné šaty narastá

Najnovšie trendy v oblasti svadobného biznisu predstavili vystavovatelia počas tohto víkendu na nitrianskom výstavisku Agrokomplexu. Na druhom ročníku výstavy Svadba od A do Z sa zúčastnilo vyše 70 vystavovateľov.

V porovnaní s minulým rokom vzrástol počet vystavovateľov o zhruba 20. „Vlani mala výstava v Nitre premiéru. V tomto roku je vidieť značný progres, máme viac vystavovateľov, vyššiu návštevnosť a profesionálnejšie pripravený program,“ zhodnotila druhý ročník manažérka výstavy Zuzana Pasulkášová.
Budúci novomanželia našli na výstave najnovšiu ponuku kolekcií svadobných salónov a služieb agentúr, ale aj všetkých doplnkových služieb patriacich k svadbe. Vystavovatelia ponúkli všetko, čo súvisí so svadbou, od svadobných šiat a oblekov až po svadobné šperky, výzdobu a dizajn svadobných priestorov a kytíc. „Zaujímavé boli ukážky profesionálneho svadobného líčenia, ktoré zabezpečovali naozaj svetové značky. Pozornosti návštevníkov sa tešili ukážky svadobných účesov. Záujem bol aj o poradenské služby profesionálov zo svadobného priemyslu, ktorí radili, na čo si treba dať pri organizovaní svadby pozor, ako dodržať rozpočet, na čo treba dohliadať pri výbere hudby, fotografa,“ konštatovala Pasulkášová. Tradične najväčší záujem pútali svadobné šaty. Módne trendy sa v porovnaní s predchádzajúcim rokom výrazne nezmenili, do popredia sa dostávajú krémové farby šiat. Zaujímavosťou je, že sa výrazne zvyšuje záujem o drahšie svadobné šaty, ktorých cena sa pohybuje okolo 3000 eur.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM